Хаосът с тол системата продължава да се разраства - да

...
Хаосът с тол системата продължава да се разраства - да
Коментари Харесай

Хаосът с тол системата продължава да се разраства, твърди депутат

Хаосът с тол системата продължава да се разраства - да отложим въвеждането й за 1 април, с цел да повярват повече хора на ръководещите, че концепцията им ще се реализира.
Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и член на Изпълнителното бюро на партията Манол Генов по време дебатите по Закона за пътищата, “. „
Както виждате на нас ни стана ясно, че даже и на вас към този момент ви стана ясно по какъв начин този закон и неговото действително въвеждане в деяние, са цялостен безпорядък.  Проблемът с към този момент два пъти отлагания старт на системата, наподобява на заслон, зад който прозира напън от ползи и прекрояване на апетитни елементи от закона.
Няма по какъв начин да си разбираем, още по-малко вие ще обясните, че в 90-ата минута на мача се прокарват следващите промени в закона. Кой ще дръзне да изясни да вземем за пример за какво се трансформира режима на по този начин наречените снабдители на декларирани данни? Уж концепцията беше те да подписват контракти с АПИ, а в този момент внезапно това ще се прави от медиаторите сред АПИ и потребителя “, разясни още Манол Генов.
Народният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “изтъкна, че множеството опити да се трансферират оправданията за следващото забавяне на гърба на неосъществени договаряния с превозвачите няма по какъв начин да бъдат достоверни.
„ Повече от ясно е, че следващото закъснение с към 9 месеца, март 2020 година, е извънредно и единствено по виновност на страната “, изясни още Генов. Според него се чуват гласове от „ архитектите “ на закона, които си признават, че отлагането е детайл на много огромна неизясненост от нейния обсег и цените.
„ Пълен безпорядък е концепцията с метода на заплащане. Няма грам пояснение за какво отпадна досегашната концепция камионите да заплащат тол по желание през маршрутни карти, бордови устройства или джипиес системи.
Сега това внезапно отпадна с единственото пояснение, че АПИ не може да извърша комерсиална активност, сякаш в този момент открихме тази нейна неспособност. Разбра се, че досега няма нито една компания, която да е съумяла да интегрира системата с АПИ и да стартира действителна работа в деяние “, добави още Манол Генов.
„ Дреме се на стадий вписване и сключване на контракти с такива снабдители. Не са ясни и претекстовете, с които държавната организация се освобождава напълно от плануваната първична продажба на тол таксите и по какъв начин по този начин внезапно няма потенциал да извършва тази работа.
В същото време същата тази държавна организация продава винетки “, посочи още националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР