Хаосът продължава на пълни обороти. От събота обяснявам какво правят.

...
Хаосът продължава на пълни обороти. От събота обяснявам какво правят.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Хаосът продължава на пълни обороти

Хаосът продължава на цялостни обороти. От събота изяснявам какво вършат. " Новите 199 машини изцяло са изненадали ЦИК, сподели сутринта Цветозар Томов ". Защо ще информирате Рашков, като той прави изборите, попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията.

Днеска се изненадаха, а ние от събота споделяме, сподели той.

" Радев сподели, че всичко зависи от операцията, а не - не от мотивацията ", подобен лапсус направи през днешния ден в Тетевен Радев, изясни Борисов.

Българските жители да мислят ги оставям, добави той. Лидерът на ГЕРБ прочете в последните дни каква друга информация за машините е излизала от ЦИК и " Сиела Норма ".

Нека забележим Рашков какво ще ревизира и рапортува. Ако ние в този момент бяхме в ръководството и двама братя, или четири души, държат кодове и всичко останало, какво щеше да се случи ", разяснява Борисов.

" Внасяме в ЦИК писмо, в което желаеме самостоятелен одит на машините. Искам бистрота ", това го споделя Христо Иванов на 4.01.2021 г, уточни Борисов. Ние поддържаме настояването и настояваме да стане факт, добави той.

Г-жа Манолова се извъртя на 180 градуса, през 2018 година искаше да се броят подробните квитанции, с цел да не се манипулира вота, а в този момент прави тъкмо противоположното, разяснява Бойко Борисов.

Само изтъквам какво са казвали, добави той.

Една информация, вместо Рашков, ЦИК, която изненада тяхна ме учудва, имаме карантинирани 51 500, или под необикновен режим за гласоподаване имаме 165 671 индивида. 1101 са умрелите в последните седем дни. Представяте ли си, в случай че бяхме ние желали помощ от Европейски Съюз и да ви уведоми представителят на Европейска комисия, какъв скандал щеше да е, сподели той.

Всяка седмица финансовият министър тегли по половин милиард дълг. Защо беше този напън да се актуализира бюджетът предизборно в интерес на Радев да кажат, че са нараснали пенсиите. След като в понеделник ще има парламентарни показано мнозинство/малцинство, тъй като не оставите те да решат. Да излезе и да каже - ние теглим тези милиарди поради нещо си, не е ли безсрамие. Откъде знаят, че Радев ще е президент и те ще ръководят. Скандал след скандал, сподели той.

Изборите все още са измами, съобщи Томислав Дончев. Представете си, че всичко, което се случва да е се случи по време на мандата на " Борисов 3 ". Лидери щяха да си късат ризи и чорапогащи, жители щяха да проникват в хранилища. Или какви щяха да са реакциите на президента. Шести ден задаваме въпроси, няма отговори за първите машини, за квартета на софтуера, карат ни се, че задаваме въпроси, добави той.

Има и по-лоши сюжети - компрометирани избори, в които всички имат вяра. Ако Министерство на вътрешните работи работеше като хората, сътрудниците им трябваше да открият машините преди нас. Потенциалът им е мобилизиран да опасяват хората в страната, сподели Дончев.

Кирил Петков мисля, че в Нова тв беше и реди министри. Избори от Русе Събев за превоза, а той е внесъл 100 хиляди лева подаяние в изборната акция. Даваш 100 хиляди лева и ставаш министър. Други качества не чухме, давам образци, сподели Борисов.

Георг Георгиев сподели, че " единствената отговорност на Рашков, предоставена му от Радев, е да провежда изборите. Рашков несправящият се с изборите ревизира себе си. Представяте ли си в този момент в какво положение е страната. Той самичък себе си ревизира и би трябвало да каже за какво не се оправя на претендента за президент. Това би трябвало да стане за един ден. Сега Рашков реши да се ревизира, да си рапортува и да изясни какво се случва ".

България стремглаво върви да се трансформира в страна от третия свят. Обикновено там изборният развой е манипулиран, от тези, които желаят да овладеят държавният надзор. Ние ще сезираме всички интернационалните институции, занимаващи се с наблюдаване на избори и демокрацията, разяснява Даниел Митов. Има репресии от Министерство на вътрешните работи, силов развой, опит за операция в изборния развой, нямаме подозрение. Всеки ден никнат машини, изборният развой е злепоставен, ЦИК, не знае какво се случва. България върви надолу поради неналичието на спор за изборите. Радев отхвърля да влезе спор с съперниците, добави той.

Пълзящият авторитаризъм подхваща своите ясни форми. Демократичните стандарти биват заличавани, добави Митов.

Чувството за правдивост и при Корнелия Нинова заприказва, както и при други водачи, сподели Бойко Борисов.

Тези хора са толкоз нагли, дебили, засегнат съм, в случай че правосъдният министър е споделил, че имам връзка със " Сиела Норма ".
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/358255122739150
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР