Хаосът избухна днес заради страховете от пожар на върха на

...
Хаосът избухна днес заради страховете от пожар на върха на
Коментари Харесай

Обяснение на „пожара“ в Блекпулската кула: Как се разви масовата истерия, въпреки че нямаше истински пламъци

Хаосът избухна през днешния ден поради страховете от пожар на върха на Блекпулската кула – макар че нямаше същински пламъци.

Емблематичният крайбрежната забележителност беше евакуирана в четвъртък следобяд, защото екипи на полицията и пожарната се втурнаха към мястото, откакто членове на обществеността се обадиха и споделиха, че могат да видят трептенето на пламъци нагоре по 518-футовата структура. Но пламъкът, по-късно удостовери полицията, от този момент се оказа, че е нещо напълно доброкачествено.

Полицията на Ланкашър разгласява следобяд настояща информация след суматохата, че огромният монумент може да бъде разпален, до момента в който фотоси също демонстрират мъж, арестуван от служители на реда и качен в полицейски ван, предизвиквайки спомагателни страхове за случая. Оказа се обаче, че хипотетичният пъкъл е бил просто парче оранжева мрежа, развяваща се в близост от вятъра.

Командирът на дивизията Chupt Karen Edwards от полицията в Блекпул сподели: „ Ние сме на местопроизшествието в поддръжка на пожарната и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР