Хаосът е налице. Колкото повече се бавим с постигане на

...
Хаосът е налице. Колкото повече се бавим с постигане на
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Хаосът е налице

Хаосът е налице. Колкото повече се бавим с реализиране на национално единодушие по избрани цели, толкоз повече обричаме България да потъне в този безпорядък. Това съобщи пред БНР Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи и зам.-председател на правната комисия в Народното събрание.

Той прикани да бъде открит разговор и да се образува експертно държавно управление, в което всички да поемат своята отговорност.

По негови думи първият приоритет е провеждането на почтени парламентарни избори.

Хамид уточни, че в историята на Движение за права и свободи има доста образци по какъв начин " някой нищожен човечец, с цел да бъде видян, се катери на гърба на Движение за права и свободи ". Според него няма аналог по нонсенс в целия свят - антиправителствен митинг да се организира пред централата на опозиционна партия.

Той бе безапелационен, че това постоянно е сплотявало Движение за права и свободи и партията е излизала по-силна от сходни обстановки.

Хамид акцентира, че кворумът в Народното събрание се крепи от партия " Воля " и от няколко самостоятелни депутати, а не от Движение за права и свободи.

Обмисляме да включим обстановката с новия, ограничителен публицистите ред в Народното събрание към претекстовете, с които желаеме оставката на Цвета Караянчева поради систематичните ѝ неспазвания и отхвърли ѝ от осъществяване на отговорностите ѝ като ръководител на Народното събрание, добави още депутатът.

Отпуснатите по 50 лв. месечно към пенсиите, вероятността за преизчисление на пенсиите и нарастването на заплатите в администрацията Хамид дефинира като " просрочен популизъм " и " пазаруване на политическо време ".

Относно отчета на Европейската комисия той съобщи, че Европейска комисия е установила прогрес и добра нормативна уредба. Оттам нататък трябвало да се търси използване на тази нормативна база, с цел да бъдат доведени тези промени до дъно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР