Хаос в трафика, ето откъде ще минават рейсовете на градския

...
Хаос в трафика, ето откъде ще минават рейсовете на градския
Коментари Харесай

Батаклиев: Свалянето на жиците до Тунела е щета на 250...

Хаос в трафика, ето от кое място ще минават автобусите на градския Пловдив блокиран, висим по спирките на бул. "Цар Борис III " Ад под тепето! Демонтират светофари и жиците на тролеите Убийствен трафик в центъра! Няма изплъзване СНИМКИ Кран унищожи новите плочки на "Драгиев и ко "

За мен е неприемливо своеволно да се смъква въздушно контактната мрежа на тролеите. Тя е характерно оборудване и като се смъкват проводниците, назад може да се инсталират единствено металните конзоли. Това сподели пред Марица.бг притежателят на оповестения в неплатежоспособност „ Градски превоз ” Ангел Батаклиев.

Той се е допитал до експерти и те са пресметнали, че с цел да се включи назад секторът от Тунела до Патологична бременност ще са нужни най-малко 250 000 лв..

" Предупредил съм за това в Общината. Не са ме уведомявали за свалянето на проводниците - научих за това от медиите сутринта ", добави той.

„ Моля общината да не демонтира тролейбусните мрежи, тъй като ще има искове за възобновяване на вредите и те ще ги платят ”, сподели господин Батаклиев.

Той напомни, че тези специаличизирани уреди може да се демонтират единствено от профилирани компании.

„ А не от небеизвестната „ Драгиев и ко ”, чиито служащи ще дойдат с ъглошлайфовете и най-после няма да можем да използваме даже и металните конзоли ”, предизвести той.

„ Да намерят различен метод да си строят Вавилонската кула и другите грандомански планове! Още преди 4 години се знаеше, че ще има такова разкриване – за какво до момента не се създаде план, който да ни разреши да намерим метод да демонтираме безвредно инфраструктурата на екологично най-чистия превоз ”, попита Батаклиев.

Той предипруди, че въздушно-контактната мрежа е включена в масата на несъстоятелността на ”Градски превоз ”.

Всяка сходна вреда ще докара до увреждането на масата на насъстоятелността, а оттова и на вземанията на кредиторите, предизвести той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР