Хаос в небето: Хаосът, избухващ на 30 000 фута, е нещо обичайно, тъй като маршалът на авиацията на fmr разкрива причината, която го подхранва

...
Неотдавнашен доклад на Международната асоциация за въздушен транспорт предполага, че
Коментари Харесай

Неотдавнашен доклад на Международната асоциация за въздушен транспорт предполага, че инцидентите с неконтролируеми пътници в самолети се увеличават, като се увеличават с 47 % в световен мащаб през 2022 г. спрямо 2021 г.

Само в САЩ 250 случая на непокорни пътници са отнесени до ФБР за евентуално наказателно преследване.

Бившият специален агент на ФБР Джонатан Гилиам, който също беше маршал на авиацията, каза пред Fox News Digital, че част от причината за увеличението може да се отдаде на факта, че дори най-големите авиокомпании вече са „без излишни авиокомпании“.

„Грижата за клиентите е вече не е там. Много от това се случи, защото им писна от хора по време на COVID. И другият проблем е, че много хора напуснаха по време на COVID, които бяха добри стюардеси, и сега те имат, както всяка друга индустрия, имат хора които просто не са ориентирани към обслужването на клиентите“, каза той.

Гилиам каза, че на пътниците просто „не им пука“.

„Наистина не им пука. И мисля, че виждате, че хората се отнасят към полицаите по същия начин," каза Гилиам. "Този тип неща и този тип егоцентрично, егоистично поведение е навсякъде сега. Искам да кажа, виждаме го навсякъде."

Ето четири случая на непокорни пътници.

По време на полет от международното летище Чианг Май в Тайланд до Банкок пътник принуди целия самолет, за да се върне до първоначалния си изход, след като пътник се разстрои, след като остави чантата си.

Видео, записано от друг пътник в самолета, показва как човек в полета на Thai Smile се оплаква на стюардесите за чантата си, която беше оставен, който съдържаше ценни предмети, включително пари.

В един момент стюардеса го сграбчи за ръката в опит да принуди пътника да се върне на мястото му.

„Ако все още се чувстваш така, трябва да те изместим от полета, така че искаш ли да тръгваш? Или искаш да изчакаш до Банкок?“, попита стюардеса мъжа.

Историята продължава

„Да, да, искам да отида сега. Попитайте капитана", отговори мъжът.

След това самолетът се върна на терминала, избутвайки полета, който вече беше закъснял с 45 минути.

Полет на Frontier Airlines от Филаделфия до Лас Вегас беше пренасочен към международното летище в Денвър на 11 юли след сбиване, избухнало между две пътнички.

Полетът напусна Филаделфия около 22:30 ч. Първоначално трябваше да пристигне около 20:40 ч., но беше час закъснение поради инцидента.

Говорител каза на Fox News Digital, че пътник е станал смущаващ и е принудил отклоняването към Денвър.

Двете пътнички са свалени от самолета и арестувани от полицейското управление в Денвър.

„Млъкни, мамка му, ъ----“, една от жените можеше да бъде чута да крещи по време на битката.

„Не ме докосвайте, по дяволите", една от жените изглежда крещи на стюардесата. „Не ме докосвайте, по дяволите."

Когато лицата бяха свалени от самолета, се чу как пътниците ръкопляскат.

Полет на Southwest Airlines, насочен към Хюстън от Ню Орлиънс, беше задържан на терминала, докато властите отстраниха предполагаема пияна жена, която отказа да напусне самолета на въпрос.

Инцидентът е станал на 29 май около 19:45ч. Депутати от офиса на шерифа на енорията Джеферсън и шерифа на енорията Сейнт Чарлз реагираха на инцидента.

Длъжностни лица казаха, че пътникът, Камарин Гибсън, на 25 години, е създавал безпокойство в самолета, след като е напуснал портата.

p>

Тя беше обвинена в две обвинения за нарушаване на обществения ред, престъпни действия, две обвинения за съпротива на полицай чрез сила или насилие и три точки за нанасяне на побой на полицейски служител.

Във видеото публикувано в социалните медии, може да се чуе как жената иска телефона си, докато помощниците я дърпаха по пътеката.

„Не, буквално имам нужда от телефона си. Платих за това“, каза жената на пътник .

Жена, която твърди, че е бременна, е нападнала служител на Spirit Airlines на международното летище Хартсфийлд-Джаксън в Атланта на 30 април.

Que Maria Scott, 29, е обвинена в хулиганство за участието й в сбиването, след като служители на авиокомпанията й попречиха да се качи на борда.

Полицията каза, че жената твърди, че е казала на жертвата, че е от „Западни Фили“ и ще „набие нашия а--“.

„Г-жа Роден заяви, че г-жа К. Скот е сложила бордната си карта в един от джобовете си, вдигнала е анцуга си и е продължила да я атакува, като е замахнала с ръце и е удряла [жертвата] от лявата страна на лицето й," полицейски инцидент докладът гласи. „[Тя] след това заяви, че г-жа К. Скот е започнала да я дърпа за косата на мястото на инцидента и я е издърпала в преграда, която е била на мястото, което ги е накарало да паднат на земята.“

„Роден заяви, че тя ясно е надушила алкохол върху г-жа К. Скот, въпреки че г-жа К. Скот твърди,“ се отбелязва в доклада.

Длъжностни лица казаха, че са били необходими четирима души, за да прекъснат битката.

Майкъл Лий, Грег Уенър, Майкъл Руиз и Сара Румпф-Уитън от Fox News допринесоха за този репортаж.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР