Хаос на Даунинг стрийт, и Пълни глупости на Номер 10

...
Хаос на Даунинг стрийт, и Пълни глупости на Номер 10
Коментари Харесай

Борис Джонсън се извини за отказа да се карантинира

" Хаос на Даунинг стрийт ", и " Пълни нелепости на Номер 10 " - дребна част от заглавията на първа страница в английската преса през днешния ден.

Гневът на медиите провокира първичната поръчка на премиера Борис Джонсън, че въпреки да е бил в контакт със инфектиран, няма да се самоизолира.

Вместо това, той планираше да се включи в пробна скица, при която всеки ден му се прави тест, върви на работа, а само в извънработно време е задължен да не излиза от вкъщи си. Контактното лице на Джонсън също не беше инцидентно - здравният министър Савид Джавид, който е с позитивен тест за Коронавирус, въпреки да е имунизиран.

Премиерът и част от кабинета трябваше да са под карантина - според условията, въведени от самите тях. Критиките към Джонсън го принудиха скоростно да промени решението си.

За малко обмисляхме концепцията да не се карантинирам, само че по-късно взехме решение, че е редно да съблюдаваме разпоредбите, по този начин, както го вършат всички останали британци. Ще бъда в изолираност до 26 юли, съобщи Борис Джонсън.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР