Хаос и затворени улици в София заради протеста срещу начинът

...
Хаос и затворени улици в София заради протеста срещу начинът
Коментари Харесай

Протест срещу БФС в София: Хаос, блокади и бомбички, МВР ползва водно оръдие

Хаос и затворени улици в София поради митинга против методът на ръководство на Българския футболен съюз.  

Напрежението пред стадиона ескалира, жандармерията употребява водно оръдие

Това става броени часове преди началото на футболната евроквалификация „ България-Унгария “, която ще се играе без аудитория на стадион " Васил Левски ", оповестява БТВ.

Агитките на ЦСКА и „ Левски “ към този момент се събират пред стадиона поради митинга. Феновете стартират да хвърлят бомбички и пиратки.

По неофициална информация при претърсванията на почитателите служителите на реда са разкрили ножове, бомбички и маски за лица.

Временно е затворено придвижването по бул. “Цар Освободител “ от бул. “Евлоги и Христо Георгиеви “ до бул. “Васил Левски “ и по бул. “Евлоги и Христо Георгиеви “ от Орлов мост до ул. Граф Игнатиев “ по отношение на провеждането на футболна среща и митинг пред Националния стадион „ Васил Левски “.

Превозните средства на градския превоз са пренасочени по обходни направления. Автобусите идващи от „ Младост “ и „ Дружба “ са отклонени през кръговото кръстовище на тв кула по бул. “Алея Яворов “, бул. “Драган Цанков “ и бул. “Цариградско шосе “. Тролейбусите, идващи от „ Младост “ и „ Дружба “ обръщат на кръстовището на 4-ти километър, а тези от кв. “Х. Димитър “ обръщат на кръговото кръстовище на паметника на Васил Левски и назад по маршрута си.

Пред стадиона „ Васил Левски “ полицейското наличие е засилено.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР