Хънтър Байдън - син на кандидата на Демократическата партия за

...
Хънтър Байдън - син на кандидата на Демократическата партия за
Коментари Харесай

Синът на Байдън замесен в съмнителни сделки с руска бизнесдама

Хънтър Байдън - наследник на претендента на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати е направил съмнителни покупко-продажби за милиони долари с съветската бизнесдама Елена Батурина. Това настояват сенаторите – републиканци Рон Джонсън и Чък Грасли, а през днешния ден е оповестен отчетът по този въпрос.
Според него, на 14 февруари 2014 г Батурина е превела в банковата сметка на „ Rosemont Seneca Thornton LKC ” 3,5 милиона $ по „ Споразумение за консултантски услуги DD12.02.2014. „ Rosemont Seneca Thornton ” е капиталова компания, чийто съосновател е Хънтър Байдън ”, се споделя в отчета.
 Демократите може да изпаднат в доста неизгодно състояние във Върховния съд Демократите може да изпаднат в доста неизгодно състояние във Върховния съд
Кандидатът за президент на Съединени американски щати Джо Байдън прикани членовете от Сената да не гласоподават за заместител на умрялата от рак на 87 години Рут...
Авторите му настояват, че от 6 май до 8 декември 2015 година Батурина е направила 11 превода за общата сума от 392 000 $ по сметка, принадлежаща на компания BAK USA LLC. Девет от тези транзакции на стойност 242 000 $ в началото са постъпили в сметката на „ Rosemont Seneca Thornton ”, след което са били пренасочвани в сметката на BAK USA. В основанието за нареждането е записано „ Договор за заем ”, пиши в отчета. Става въпрос за стартъп компания в град Бъфало за произвеждане на таблети взаимно с неназован китайски сътрудник. През май 2019 година компанията разгласи фалит.
„ Хънтър, фамилията му и (неговия настоятелен сътрудник Девън) Арчър са получили милиони долари от задгранични жители със подозрително минало ”, настояват сенаторите. Освен преводите от Батурина, към тези транзакции се отнасят и получените 142 000 $ от компания „ Novatus Holding ”, чийто главен акционер е жителят на Казахстан Кенес Ракишев – шурей на тогавашния кмет на Астана.
Документът разказва също парични преводи, свързани с работата на в компания „ Burisma ” в Украйна. В отчета тя е разказана като „ частна украинска компания за петрол и газ, благосъстоятелност на корумпирания украински олигарх Микола Злочевски ”. Тогава в сметката на компанията, обвързвана с Арчър и Байдън са преведени милиони долари.
Подозрения у сенаторите са провокирали контактите на Хънтър Байдън с разнообразни жители на Китай, „ свързани с комунистическото държавно управление и Народноосвободителната войска ”. „ Тези връзки се показват в съмнителни транзакции на милиони долари ”, се твърди в документа.
 И Байдън се закани: Без договорка със Съединени американски щати, в случай че Англия наруши мира със Северна Ирландия И Байдън се закани: Без договорка със Съединени американски щати, в случай че Англия наруши мира със Северна Ирландия
Кандидатът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести Англия, че би трябвало да съблюдава съглашението за мир със Север...
„ Хънтър Байдън е плащал на дами нерезиденти - жители на Русия или други източноевропейски страни, които може да са свързани с „ Източноевропейския пръстен за проституция и трафик на хора “, се споделя в отчета. Твърдението не е подкрепено с детайлности.
Позовавайки се на данни, получени от Министерството на финансите, създателите на документа " показват евентуално незаконна активност, обвързвана с транзакции сред Хънтър Байдън, неговото семейство и сътрудници и украински, съветски, казахстански и китайски жители ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР