Хънтър Байдън съди бившия главен изпълнителен директор на Overstock Патрик

...
Хънтър Байдън съди бившия главен изпълнителен директор на Overstock Патрик
Коментари Харесай

Хънтър Байдън съди бившия главен изпълнителен директор на Overstock Патрик Бърн за клевета

Хънтър Байдън съди някогашния основен изпълнителен шеф на Overstock Патрик Бърн за клюка, обвинявайки някогашния изпълнителен шеф на промишлеността за търговия на дребно, че е лъжливо твърдял, че е търсил рушвет от Иран.

Искът, заведен в сряда във федералния съд в Централния окръг на Калифорния, идва, откакто през септември Байдън, синът на президента Джо Байдън, съди Руди Джулиани и IRS, като в предходната тъжба се твърди, че Джулиани е хакнал външен корав диск, обвързван с преносимия компютър на Байдън, като последният твърди, че данъчната организация е нарушила поверителността му.

В последното си дело Байдън твърди, че Бърн е направил погрешни изказвания през юни, когато твърди, че Байдън се е свързал с иранското държавно управление и предложи на татко си да " размрази " 8 милиарда $ в ирански фондове в подмяна на рушвет от 800 милиона $. В жалбата се твърди, че Бърн е разгласил наново изказванията си през октомври в X, платформата, известна преди като Twitter, на своите към 290 000 почитатели.

написа: „ Адвокатът на Хънтър несъмнено е полудял. “

В отговор на делото през септември, юристът на Джулиани сподели: „ Хънтър Байдън преди този момент е отказвал да признае собствеността върху преносимия компютър. Не съм сюрпризиран, че в този момент лъжливо твърди, че твърдият диск на преносимия компютър му е бил манипулиран от кмета Джулиани, като се има поради мръсният материал и евентуалните доказателства за закононарушения върху това нещо. “

Бърн се е сблъсквал с несъгласия и преди. Бизнесменът се отдръпна от Overstock през 2019 година, откакто направи загадъчни мнения за „ Дълбоката страна “, които изплашиха вложителите на компанията, карайки акциите на Overstock да се срутен. Той също по този начин сподели пред New York Times, че е имал връзка с осъдения съветски сътрудник Мария Бутина.

Бивш академик Маршал, който има докторска степен по философия от Станфордския университет, Бърн в последно време се концентрира върху своето „ Deep Capture “ “ уеб страница, който разгласява десни материали със заглавия като „ Какво не е наред с Woke “ и материали за хипотетични изборни измами.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР