Ханой е в трескаво очакване на срещата на върха Тръмп

...
Ханой е в трескаво очакване на срещата на върха Тръмп
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност в Ханой преди срещата Тръмп - Ким Чен-ун

Ханой е в трескаво очакване на срещата на върха Тръмп - Ким Чен-ун в сряда и четвъртък. Подготовката тече с цялостна мощ, тъй като Виетнам ще остане в историята като хазаин на втората среща лице в лице на водачите на Съединени американски щати и Северна Корея. Междувременно, двойник на Ким Чен-ун беше изпъден от Виетнам, а на Доналд Тръмп - получи възбрана за изяви на обществени места, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Войници бяха ситуирани на жп гарата Донг Данг, през която влакът на Ким Чен-ун ще навлезе във Виетнам. Севернокорейският водач не се раздели с традицията да пътува със специфичната си бронирана комбинация даже по трасето с дължина 4000 км.

Маршрутът се пази в загадка, само че съгласно известията влакът се движи с към 60 км/ч, а пътуването ще към 60 часа. Не е ясно дали от китайско -виетнамската граница до Ханой той ще пътува с автомобил.

Във Вашингтон президентът Тръмп даде финален брифинг, преди да отпътува за Виетнам и не скри огромните си упования от срещата.

Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Мисля, че ще имаме страхотна среща! Искаме унищожаване на нуклеарните оръжия и мисля, че ще забележим страна, която ще сложи върхове за скорост във връзка с стопанската система.
Междувременно се организира среща на двамата най-известни двойници на Доналд Тръмп и Ким Чен-ун. Австралиецът Хауърд Екс, в ролята на севернокорейския водач и Ръсел Уайт, дълготраен подражател на Тръмп обаче няма да имат различен късмет да театралничат дружно в Ханой, защото Екс беше експулсиран. Той посрещна новината с коментара, че виетнамските управляващи очевидно нямат възприятие за комизъм.

В Ханой празнична атмосфера основават цветни килими и флагове, само че в това време в града се появяват заграждения като част от драконовските ограничения за сигурност.

Местен художник изрази с платната си вяра за триумф на срещата. В ханойски фризьорски салон в последните дни над 400 души се снабдиха с прически като на двамата водачи - и то гратис. А в ресторант оферират безвъзмездна пица на щастливците с имена Трънг, Ким и Ун.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР