Хановер 96 записа много важна победа с 2:1 над намиращия

...
Хановер 96 записа много важна победа с 2:1 над намиращия
Коментари Харесай

Хановер с много важни три точки срещу възродения Вердер

Хановер 96 записа доста значима победа с 2:1 над намиращия се в отлична форма Вердер Бремен в първия мач от 29-ия кръг на Бундеслигата.

Двубоят бе значим и за двата тима поради обстоятелството, че са забъркани в борбата за оцеляване. Домакините от Хановер бяха в серия от 5 следващи загуби, до момента в който техният противник, който в един миг изглеждаше доста евентуален изпадащ, бе спечелил последните си три дуела и имаше единствено една загуба в последните си девет дуела.

В равностойния дуел на „ ХДИ Арена” обаче домакините се оказаха по-ефективни в офанзива и след чудесно първо полувреме стигнаха до триумфа. Именно в него Хановер осъществя и двата си гола. В 17-ата минута Мартин Харник осъществя след отличен пас по земя отдясно на Мико Алборнос. В 41-ата минута Марвин Бакалорц уцели гредата с доста техничен прехвърлящ удар, само че топката се върна към наказателното поле. Там Феликс Клаус бе най-съобразителен и осъществя.

Вердер върна очакванията си в 74-ата минута, когато Исак Белфодил засече по великолепен метод с глава центриране на Томас Дилейни и съумя да изненада Филип Чаунер.

Гостите имаха извънреден късмет да изравнят в добавеното време, само че отблизо разстояние Себастиан Лангкамп направи непостим пропуск.

Така Хановер към този момент има 35 точки, с които е на 9 над зоната на изпадащите и може да се усеща по-спокоен за бъдещето си в елита. Вердер с позиция напред, на 12-о място, с 36 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР