Ханк Боунър поема управлението на родния разработчик Dynamo Software (бившата

...
Ханк Боунър поема управлението на родния разработчик Dynamo Software (бившата
Коментари Харесай

Американец поема управлението на Dynamo Software


Ханк Боунър поема ръководството на родния разработчик Dynamo Software (бившата Netage Solutions). Това е първият огромен ход на компанията след оповестяването на капиталовия си сътрудник Francisco Partners през есента на 2017 година Основателят ѝ, Красен Драганов, пък ще се концентрира продуктовата иновация.

Ханк Боунър има повече от двадесет години опит в вложението и преводите на разрастващи се пазари, в това число на финансови и софтуерни технологии. Преди да се причисли към екипа на Dynamo Software е бил президент и основен действен шеф на разработчика на облачното ERP решение CentralBOS. В портфолиото му влизат и позиции в компании като Global Payments Inc., отговарял е и за ръководството на електронната търговия на организацията по целия свят, както и за консолидираното на разнообразни способи за пласиране.

 Ханк Боунър

В Global Payments е управлявал и интернационалните сливания и придобивания на компанията, които през днешния ден са в нейната основа на интегрирани заплащания и електронна търговия. Също по този начин Боунър е бил ръководещ шеф в H.I.G. Capital LLC и senior leader в групата за частен капитал към Goldman, Sachs & Co., където е управлявал софтуерната група, бил е и член на Инвестиционния комитет и е управлявал директни, фондови и второстепенни вложения. Боунър стартира своята кариера в капиталовото банкиране с Goldman Sachs, която е тясно фокусирана върху секторите FinTech и High-Tech.

„ Страстта, с която Ханк обслужва клиентите и забележителният му опит в частния капитал и FinTech промишлеността го вършат съвършен за Dynamo – разяснява Драганов. – Той е точният човек, който да управлява компанията в идващия й стадий на напредък. Като подобен, той ще се концентрира върху разрешаване на провокациите, които промишлеността слага, посредством планиране и създаване на артикули. “

„ Развълнуван съм да се причисля към екипа на Dynamo в подобен миг на напредък. Красен Драганов е основал новаторска компания с извънреден екип и сполучливо бъдеще. Със мощната поддръжка на Francisco Partners можем да продължим лидерската позиция на Dynamo в световния различен пазар на програмен продукт за ръководство на активи “, споделя Боунър.

„ Изключително радостни сме, че Ханк ще е нашият нов изпълнителен шеф. Неговият опит като бизнес водач, комбиниран с познанията му като вложител, ще му оказват помощ да разбере от какъв вид софтуерни решения се нуждаят клиентите на Dynamo, с цел да управляват своите бизнеси. Убедени сме, че Ханк може да помогне на компанията да надвиши упованията на нашите 450 клиенти, които ежедневно употребяват платформата Dynamo. “, разяснява Питър Кристодуло, член на борда на шефовете на Dynamo Software и сътрудник във Francisco Partners.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР