Ханджоу, Китай / 10 май 2022 г. – Dahua Technology,

...
Ханджоу, Китай / 10 май 2022 г. – Dahua Technology,
Коментари Харесай

Dahua предлага 5-годишна гаранция за проектно ориентирани продукти

Ханджоу, Китай / 10 май 2022 година – Dahua Technology, водещ международен снабдител на видео-ориентирани интелигентни IoT решения и услуги, удължава систематичната и продуктова планова гаранция до 5 години. Гаранцията обгръща всички решения и артикули на Dahua, по планове, доставени след 1 януари 2022 година

„ Dahua Technology отдава извънредно значение на качеството на продуктите и обслужването на клиентите. Непрекъснато вършим всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че нашите артикули имат надеждно качество, мощно показване и новаторски функционалности “, споделя господин Боб Чен, вицепрезидент на Dahua Overseas Business Center. „ За да усъвършенстваме разноските на клиентите и в допълнение да подобрим цената на нашите артикули, удължаваме гаранцията на някои продуктови линии гратис до пет години “, изясни той.

Изпълнението на тази 5-годишна гаранция ще се поддържа от световната система за маркетинг и обслужване на Dahua. През годините компанията е основала 57 задгранични дъщерни сдружения, представителства и сервизни мрежи в Азиатско-Тихоокеанския район, Северна Америка, Европа, Африка и други райони и е основала повече от 150 оторизирани сервизни центрове за клиенти. Тази дейно сервизна мрежа ще помогне на клиентите да се възползват от петгодишното гаранционно обслужване без терзания.

Списък на продуктите, обхванати от 5-годишната гаранция: 



*Конкретните артикули, обхванати от 5-годишната гаранция, варират според от страната и района. За детайлности, апелирам, свържете се с вашия снабдител.

*5- годишната гаранция не включва консумативи като вентилатори, акумулатори и други аксесоари.  За детайлности, апелирам, свържете се с локалния снабдител.

Тази нова 5-годишна гаранция е безвъзмездна за всички клиенти и не изисква в допълнение възнаграждение, което им обезпечава успокоение след покупката. Dahua Technology ще продължи да дава висококачествени артикули, отлична световна система за обслужване и правилни доставки, тъй че клиентите да могат да се възползват от цената на продукта дълготрайно, без това да се отразява на бюджета им.

Повече за Dahua Technology

Dahua Technology, водещ международен снабдител на видео-ориентирани интелигентни IoT решения и услуги. Базирана на софтуерни нововъведения, предлага решения за сигурност от край до край, системи и услуги, основани с цел да придават добавена стойност в градска среда, корпоративното ръководство и на потребителите. С повече от 22 000 чиновници (над 50% ангажирани в научноизследователска и развойна дейност), Dahua е внедрила своите артикули, решения и услуги в 180 страни и райони, покривайки основни промишлености, в това число образован град, ръководство на трафика, търговия на дребно, банкиране и финанси, енергетика и други От 2014 година Dahua Technology се прави оценка като втория по величина в света снабдител на съоръжение за видеонаблюдение и е класирана на 2-ро място в листата на a&s Security 50 в продължение на 4 поредни години.

Научи повече на уеб страницата

Екипите в София, Пловдив, Варна и Бургас са разполагаем за професионални и самостоятелни предложения и съвещания.

е народен водач в доставката, адаптирането и подготовка на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР