Хандбалният ЦСКА е все по-близо до угрозата да бъде закрит.

...
Хандбалният ЦСКА е все по-близо до угрозата да бъде закрит.
Коментари Харесай

30-ина души се събраха в подкрепа на хандбалния ЦСКА

Хандбалният ЦСКА е все по-близо до угрозата да бъде закрит. Носителят на 10 трофеи и 10 купи на страната, който е вторият най-успешен клуб в страната в исторически проект, е заставен да напусне залата в комплекс “Къро” в София, защото дължи 85,5 хиляди лв. на страната за наеми. Сумата е просрочена и с течащи към нея лихви.

Вчера в поддръжка на армейците се събраха към 30-ина души, които приканиха министерството на спорта да откликне на молбата на управлението на клуба и да се провежда среща, с която да се откри излаз на разногласието. “Червените” ще бъдат изгонени от оборудването, което ще значи и завършек на съществуването на хандбала в организацията на Общо събрание на колегиите ЦСКА. По този мотив ръководителят на сдружението Георги Калчев разкри, че преди 30 години членовете в него са били над 40, а в този момент към този момент са към 20.

Предвид развоя на събитията и окаяното положение на хандбалната зала се чака тя фактически да бъде затворена до второ разпореждане. Не е ясно каква ще е ориста й, защото има разнообразни клюки за упоритости в комплекса да бъдат раздадени парцели и те да се употребяват не по предопределение.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР