Хандбалният шампион на България при мъжете може да стане ясен

...
Хандбалният шампион на България при мъжете може да стане ясен
Коментари Харесай

Шампионът на България може да бъде определен тази неделя

Хандбалният първенец на България при мъжете може да стане явен още тази неделя. В неделя (27 май) от 19,30 часа в зала " Русалка " първенецът Локомотив гостува на Добруджа (Добрич) във втори мач от Суперфинала в А РХГ.

" Железничарите ", които не престават да са любимец №1 за шампионската купа и са в серия от 44 следващи победи, завоюваха първата среща преди седмица вкъщи с 26:20. Сега хандбалистите на Локомотив ще създадат всичко допустимо да излъжат Добруджа като посетители и да защитят купата си, която ще бъде 10-а в историята на клуба. От друга страна добруджанци сигурно ще се опитат да завоюват пред лична аудитория и да вкарат финалната серия в трети решителен дуел.

Финалната серия за бронзовите медали сред Чардафон и Спартак (Варна) ще продължи на 3 юни (неделя), когато в 17,00 часа в Първа езикова гимназия в Морската ни столица е мач №2. Варненци завоюваха трагично първата среща като посетители с 29:27 и в този момент ще имат късмет да завоюват бронза. Чардафон пък ще се опита да надиграе Спартак във Варна и да докара нещата до трети мач.

И в двете финални серии се играе до 2 победи от 3 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР