Хандбалният отбор на Локомотив (Горна Оряховица) категорично победи у дома

...
Хандбалният отбор на Локомотив (Горна Оряховица) категорично победи у дома
Коментари Харесай

Локо с категорична победа над Фрегата, Пирин с успех над НСА

Хандбалният тим на Локомотив (Горна Оряховица) изрично победи вкъщи Фрегата (Бургас) с 36:20 (15:11) в мач от 6-ия кръг на А РХГ, игран в спортна зала " Никола Петров ".

Бърз и динамичен хандбал демонстрираха младите " железничари " от първия до последния съдийски сигнал. Домакините от Локомотив справедливо се отдръпнаха на почивката при резултат 15:11 в своя изгода. През втората част на терена имаше един тим. Локомотив диктуваше играта и последователно усили преднината си, с цел да се стигне до крайното 36:20.

" Много значима победа в сложен за нас миг. Показахме бърз и динамичен хандбал. Имахме доста пропуски, което не е обикновено в такива мачове. Ще създадем анализ и би трябвало да почистим грешките. Нека се порадваме на успеха. Поздравявам момчетата за положителната игра ", съобщи треньорът на Локомотив Йордан Димитров.

Така Локомотив е на 7-о място във краткотрайното класиране с 2 победи, 4 загуби и 4 точки, а бургазлии са на предпоследната 9-а позиция без триумф и без извоювана точка досега. В идващия 7-и кръг Локо още веднъж е хазаин и посреща Левски от град Левски, до момента в който Фрегата приема НСА.

В последния мач от този 6-и кръг Пирин (Гоце Делчев) реализира 4-а поредна победа, този път като посетители на НСА с 33:29 (16:14) .

По този метод воденият от Николай Пиргов отбор се изкачи на 3-о място с 4 победи, 1 тъждество, 1 загуба и 9 точки. " Студентите " пък са на последното 10-о място без победа и извоювана точка. В 7-ия кръг Пирин е хазаин на първенеца Локомотив (Варна), а НСА гостува на Фрегата (Бургас) в дербито на новобранците.

Всички срещи от кръга са в неделя (11 ноември)

По информация на regnews.net
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР