Хандбалистите на Спартак спечелиха бронзовите медали в турнира за Купата

...
Хандбалистите на Спартак спечелиха бронзовите медали в турнира за Купата
Коментари Харесай

Хандбалният Спартак спечели бронз за Купата на България

Хандбалистите на Спартак завоюваха бронзовите медали в шампионата за Купата на България за мъже. Възпитаниците на Пенко Златев победиха в дребния край Пирин (Гоце Делчев) с 33:21 (15:11). Най-резултатен за варненци бе Петко Петков с 9 гола.

Вчера спартаклии отстъпиха в полуфинала против домакина Шумен с 28:34. Днес пък точно този отбор завоюва трофея, надигравайки Локомотив (Горна Оряховица) с 25:15.
Пенко Златев показа за " Петел ", че е удовлетворен от бронзовите медали, като съжалява за вчерашния мач против Шумен.
" Добре играхме. Явно беше, че сме по-добрият тим, тъй че заслужавахме най-малко третото място. Съжалявам, че във вчерашния мач не можахме да се противопоставим на Шумен. Но има доста въпросителни: ние, че играхме едва и обезпокоеното - не знам за какво, само че не съм удовлетворен и от съдийството. Ако през днешния ден както свириха финалния мач интернационалната двойка, бяха свирили през вчерашния ден, което беше най-резонно, не се знаеше по какъв начин ще приключи мача. Но това е мястото, което си го заслужихме ", показа опитният експерт.
" Това е на процедура класирането в държавното, ще забележим по какъв начин ще се представим в плейофите, които в този момент започват. Ако травмите на четирима наши съществени играчи  не бяха станали през първия полусезон, тогава действително можехме да приказваме, че сме най-хубавия тим, само че в спорта за жалост стават такива работи. Не сме се отказали от държавното състезание, макар по-осакатения състав. Но пък момчетата, които ги заместват, се оправят добре. Дано да отидем напред и след толкоз години Варна още веднъж да има първенци ", приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР