Хандбалистите на Спартак се класираха за ½-финалите за Купата на

...
Хандбалистите на Спартак се класираха за ½-финалите за Купата на
Коментари Харесай

Хандбалният Спартак на 1/2-финал за купата. Очертава се варненски финал

Хандбалистите на „ Спартак ” се класираха за ½-финалите за Купата на България, откакто победиха „ Чардафон ” (Габрово) с 32:27 (17:11) в 1/4-финална среща в залата на Първа езикова гимназия във Варна.

Домакините ликуваха справедливо, откакто имаха цялостен надзор върху дуела от самото начало и водеха непрестанно в резултата.

В спор за място на финала спартаклии ще срещнат „ Пирин ” (Гоце Делчев) през март и в случай че победят финалът ще е варненски, защото Локо надали ще има проблеми против НСА.

„ Едно голямо благодаря на публиката на футболния Спартак, която ни поддържаше мощно от първата до последната минута. Радвам се, че в препълнената зала хората видяха добър хандбал, изключително от тима ни. Мачът се предаваше непосредствено по BIB и притежателят на малкия екран остана доста удовлетворен от зрителския интерес по време на дуела. Постигнахме сделка да излъчват директно нашите мачове през пролетния полусезон в „ А ” група. ”, съобщи президентът на „ Спартак ” Росен Добрев.

Треньорът на спечелилите Веселин Станков пък добави: „ Доволен съм от играта и държанието на всички. Доминирахме и нито за момент не им позволихме да си помислят, че могат да стигнат до поврат. През второто полувреме имаше лек спад, само че бързо го преодоляхме с тактическите взаимоотношения, които тренирахме през седмицата. ”

Голмайстори за „ Спартак ”: Димитър Георгиев – 11, Георги Стоянов и Йордан Попов – по 6, Димитър Стоянов и Дилян Илиев – по 3, Владимир Няголов – 2, Даниел Ангелов – 1.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР