Хандбалистите на Спартак изпълниха поставената цел и завършиха в Топ

...
Хандбалистите на Спартак изпълниха поставената цел и завършиха в Топ
Коментари Харесай

Хандбалистите на „Спартак” завършиха в Топ 4. Предстои варненско дерби на 1/2-финала

Хандбалистите на „ Спартак ” извършиха поставената цел и приключиха в Топ 4 след постоянния сезон в „ А ” група.

С тактически вярна и дисциплинирана игра спартаклии победиха „ Пирин ” (Гоце Делчев) с 23:21 (11:11) в залата на Първа езикова гимназия и се класираха на четвърто място, което ще им разреши да вземат участие в плейофите за систематизиране на купата и медалите.

Така на ½-финала следва дерби на Варна сред „ Локомотив ” и „ Спартак ”. В серията се играе до две победи от три мача, като първия е на 6 април в зала „ Владислав ”.

„ Бяхме проучили добре противника и успяхме да обезвреждаме мощните му страни. Играхме тактически вярно и умно от самото начало, и справедливо спечелихме. След почивката водехме в резултата, най-после преднината ни беше 4 гола при 23:19 и умерено доиграхме срещата. Имаше напрежение, само че поради огромния залог, това бе обикновено. Радвам се, че изпълнихме поставената цел, и желая да поздравя момчетата и нашите ръководители. ”, съобщи треньорът на спечелилите Веселин Станков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР