Хана Уодингам направи така, че всички погледи да са вперени

...
Хана Уодингам направи така, че всички погледи да са вперени
Коментари Харесай

Хана Уодингам смени тоалета четири пъти на звездните награди Оливие

Хана Уодингам направи по този начин, че всички погледи да са вперени в нея на премиите Оливър, когато се преоблече в четири забележителни тоалета.

The Ted 49-годишната звезда Lasso беше хазаин на звездното шоу в Royal Albert Hall в Лондон в неделя, което чества най-хубавите гении и осъществявания, които лондонският спектакъл може да предложи. Актрисата, която два пъти е била хазаин на премиите Оливие, беше приветствана за наличието си на сцената на влиятелния концерт и очарова в лилава рокля, ушита по поръчка на Marchesa, когато се раздруса на церемонията. рокля, която беше полупрозрачна и украсена с искрящи украшения, по-късно Хана смени други три тоалета, в това число среднощно синя рокля в жанр нимфа, покрита с пайети, които блестяха под блещукащите светлини на сцената на Royal Albert Hall.

Следващата беше прелестна сребриста рокля без презрамки, която беше осеяна с дребни отразяващи кристали и най-после звездата излъчваше искра, до момента в който се вмъкваше в четвъртия си тоалет з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР