Хамзат Чимаев ще се изправи срещу Нейт Диаз в последната

...
Хамзат Чимаев ще се изправи срещу Нейт Диаз в последната
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев: Ще убия Нейт Диаз, ще го изхвърля от UFC!

Хамзат Чимаев ще се изправи против Нейт Диаз в последната борба от контракта на американеца с UFC. Диаз възнамерява да напусне организацията след този дуел.

Той обаче няма да е по никакъв начин лек за него, защото Чимаев е един от най-агресивните и надъхани млади очаквания на организацията. Той е с 11 победи и нито една загуба, а също така е и 3-ти в класацията на полусредната категория.

Дори самият Диаз призна, че това ще е тежка борба за него, само че е подготвен да я направи, с цел да се освободи от контракта си с UFC.

Чимаев обаче е безапелационен, че няма да жали съперника си.

View this post on Instagram
A post shared by Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev)

" Самият Диаз сподели, че съм рисков съперник за него. Мога да го смачкам с лекост. Той остарява. Вече не е същият войник, който победи Конър Макгрегър.

Вече не е толкоз млад. Това е неговият финален дуел. Той ще го загуби и ще върви в бокса. Аз ще го убия. Ще го изритам от UFC ”, закани се Чимаев.

View this post on Instagram
A post shared by Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev)

Много от почитателите намират този дуел като пожертвование на Диаз, единствено с цел да се построи по-бързо кариерата на Чимаев. Borz обаче твърди, че не приема тази борба за даденост.

" Всяка борба е друга и може да те изненада. Например в последния си дуел направих неточности. Постоянно мислих по какъв начин да нокаутирам Бърнс. Тичах след него три рунда и не съумях да го нокаутирам. Понякога би трябвало да си подготвен да изкараш 5 рунда, 10 рунда. Няма значение... бях подготвен. Той съумя да ме смъкна, само че аз се изправих и го довърших ”, съобщи Нейт Диаз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР