Хамзат Чимаев няма да се бие следващия месец на остров

...
Хамзат Чимаев няма да се бие следващия месец на остров
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев оглавява събитие във Вегас срещу топ боец

Хамзат Чимаев няма да се бие идващия месец на остров Яс в Абу Даби. Новината беше споделена от Дейна Уайт, който сподели още, че Чимаев ще оглави събитие на организацията през ноември или декември в Лас Вегас. Негов противник ще бъде топ войник, който към този момент е защитаван в загадка. Не се знае дали борбата ще е в полусредна или междинна категория.

" Borz " се бие в двете категории и съумя да завоюва първите си 3 дуела в UFC. Той е със статистика 9-0 в ММА и завършва всички свои противници. Преди няколко дни Чимаев се оплака, че никой топ войник не желае да се бие него. Първоначалните проекти бяха той да се бие с Деймиън Мая идващия месец в Абу Даби, само че това очевидно отпада като алтернатива.
View this post on Instagram

A post shared by (@khamzat_chimaev) on Sep 23, 2020 at 5:07pm PDT
“Имаме дата и в този момент договарят с другата страна. Ще е 5-рундова основна борба. Ще мачкам всеки, на всички места и когато и да е. Направих своя професионален дебют преди 28 месеца и ставам по-добър с всеки минал ден. Здравата работа прави разликата”, написа непобеденият чеченец в обществените мрежи:

BREAKING: Dana White confirms Khamzat Chimaev will MAIN EVENT in his next UFC outing!

MORE:
— RT Sport (@RTSportNews)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР