Хамрун ще бъде равностоен съперник на Левски. Това мнение изрази

...
Хамрун ще бъде равностоен съперник на Левски. Това мнение изрази
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Хамрун е на нашето ниво, не виждам фаворит

Хамрун ще бъде равносилен противник на Левски. Това мнение изрази треньорът на „ сините “ Станимир Стоилов за дуела от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите против малтийския отбор. Първият мач е в четвъртък в София.

„ Един тим, който чаках, имах по-различна визия в главата за Малта, само че видях един тим, който е безусловно на нашето равнище. И не виждам любимец в конфликта “, показа Станимир Стоилов.

Треньорът разяснява и обстановката с острото влизане на Цунами против Марин Петков на тренировката в неделя.

„ Спречкване е мощно казано, няма никакво сдърпване, тъй като се получи опит за малко по-остро влизане. Достатъчно умни футболисти са, в случай че имаше сдърпване, виновният щеше да си тренира за здраве. И нямаше да пътува за Малта “, сподели още Станимир Стоилов.

Наставникът взе отношение и с отсрочените мачове на Левски от вътрешното състезание против Славия и Черно море.

„ Такива за разпоредбите, футболният съюз ги вкараха и би трябвало да се възползваме от тази опция. И то освен ние сме се възползвали. Искахме да разясняваме стратегиите и отсрочване на мачовете, ние можехме да ги разясняваме, само че никой нямаше предпочитание, когато аз предлагах да няма пауза от 15-20 дни. Напълно разбирам пък и нашите съперници, които остават без мачове, тъй като не вземат участие в Европа. Но всички в България печелим, в случай че българските тимове съумеят да влязат в групите, получаваме и пари от това нещо “, сподели още Станимир Стоилов.

Ще успее ли отборът да прекъсне хегемонията на Лудогорец през сегашния сезон и ще се повтори ли синята приказка в евротурнирите? Отговорите от Станимир Стоилов в „ Арена спорт “ тази неделя от 12.30 часа по Българска национална телевизия 1.

Автор: Илиян Енев





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР