ХАМПТЪН, Джорджия (AP) — Даниел Суарес знае, че ще се

...
ХАМПТЪН, Джорджия (AP) — Даниел Суарес знае, че ще се
Коментари Харесай

Суарес се прицелва в шампионата на NASCAR Cup Series след важна победа в Атланта

ХАМПТЪН, Джорджия (AP) — Даниел Суарес знае, че ще се завърне в Atlanta Motor Speedway като кандидат за плейофите на 8 септември.

Суарес също може да разчита, че ще резервира мястото си в тима на Trackhouse Racing, когато NASCAR Cup Series спре през 2025 година в Атланта. Популярният водач от Монтерей, Мексико, постави завършек на спекулациите за бъдещето си с тима, като завоюва неделното съревнование за Купата в запаметяващ се край на три точки.

Това беше едвам втората победа в кариерата в 253 надпревари за Купата за Суарес и първият от юни 2022 година в Сонома. Безпобедната 2023 породи спекулации за бъдещето на Суарес, който навлиза в договорната си година 2024 с Trackhouse Racing. Съсобственикът Джъстин Маркс настоя в неделя, че в никакъв случай не е виждал този сезон като прослушване за водач.

„ На горещия стол? Той просто нямаше годината, която искаше предходната година “, сподели Маркс. „ Но ние знаем, че той може да го направи и той е човек, който може да го направи. Не си представям непрем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР