Хамес Родригес беше избран за играч на мача Полша- Колумбия,

...
Хамес Родригес беше избран за играч на мача Полша- Колумбия,
Коментари Харесай

Хамес Родригес: Срещу Сенегал ще подарим още един уникален ден на Колумбия

Хамес Родригес беше определен за състезател на мача Полша- Колумбия, макар че не означи гол, само че пък създаде две от трите безответни попадения в полската врата. Футболистът на Байерн (Мюнхен) центрира за първото попадение на Джери Мина и по-късно даде съвършен разсичащ пас за третия гол, осъществен от Куадрадо.

" Много съм благополучен, тъй като имам вяра, че когато имаш положителни съотборници, е доста по-лесно да се играе. Винаги е добре, в случай че до тебе на терена има още таланти”, съобщи плеймейкърът.

James Rodriguez pic.twitter.com/nYmR8Z3fBK
— El Rey De La Gambeta #Rusia2018 (@gambeta04) June 25, 2018 Също по този начин халфът направи и разбор на какво се дължи разликата в мача с Япония и през днешния ден.
" Когато играем с 11 футболисти просто е доста по-лесно. Видяхте го в този момент с Полша и би трябвало да помним момента от срещата с Япония, колкото и да е напрегната обстановката.

Попитан какво чака от мача със Сенегал, Хамес Родригес отвърна: “Сега просто би трябвало да бъдем спокойни. Имаме четири дни, би трябвало да бъдем на положително равнище като възобновяване и подготовка. И би трябвало да се настроим за мача в четвъртък като за край, с цел да подарим още един неповторим ден на Колумбия”. Мондиал 2018 2 кръг, неделя 24 юни  Полша 0:3краен резулат  Колумбия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР