Хамбург. С мащабна демонстрация в неделя противниците на политиката на

...
Хамбург. С мащабна демонстрация в неделя противниците на политиката на
Коментари Харесай

Die Sueddeutsche Zeitung: В Хамбург ще се проведе първият от серия планирани протести срещу Г-20

Хамбург. С огромна проява в неделя съперниците на политиката на Г-20 ще слагат началото на протестен маратон в северния немски град Хамбург, ориентиран против провеждането на срещата на високо ниво на водачите от „ групата на двайсетте “, напомня баварският вестник Die Sueddeutsche Zeitung.
Организаторите на демонстрацията чакат включването на десетки хиляди участници в събитието. Протестният марш ще започва по обед от постройката на кметството в града и ще премине през централната част на ханзейския град, преди стачкуващите да се върнат в началната си точка. Същевременно митинг ще има и по вода – към 200 канута, лодки и други дребни съдове ще плават с банери по едно от езерата в границите на града – Биненалстер.
Организатори на огромната проява са организации, свързани с опазването на околната среда, със селското стопанство или със отбрана на потребителите. Те увериха, че не се опълчват на идната среща на Г-20, а на политиката на формата. До края на форума, който ще се състои в интервала 7-8 юли, се чака провеждането на общо 30 митинга.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР