“Хамас съобщи, че е убит най-малкият заложник – 10-месечния Кфир.

...
“Хамас съобщи, че е убит най-малкият заложник – 10-месечния Кфир.
Коментари Харесай

Списъкът на Шиндлер! “Хамас” съобщи, че е убит най-малкият заложник – 10-месечния Кфир

“Хамас ” заяви, че е погубен най-малкият пленник – 10-месечния Кфир. Той е умрял дружно с 4-годишния му брат и майка им при израелски бомбардировки. Израел ревизира информацията. “Хамас ” е уведомил договарящите в столицата на Катар – Доха, че е подготвен на удължение на примирието в Газа с 4 дни, предава 24 часа.

Настоящото съглашение изтича на следващия ден

Снощи бяха пуснати още 12 заложници в подмяна на освобождението на 30 палестински пандизчии. За първи път бяха освободени пленници, държани от групировката “Ислямски джихад ”.

Въоръженото крило на “Хамас ” – “Бригадите Ал Касам ” настояват, че най-малкият пленник – 10-месечният Кфир Бибас е погубен дружно с 4-годишния му брат Ариел и майка им при израелски бомбардировки.

“Хамас ” заяви, че е погубен най-малкият пленник

По-рано израелските управляващи оповестиха, че 10-месечният Кфир, брат му Ариел и родителите им са предадени от “Хамас ” на друга въоръжена формация. В Тел Авив нощес се организира проява с апел за освобождението им, а чичото на децата се обърна към целия свят с думите.

Йоси Шнайдер – чичо на Кфир и Ариел Бибас:

“Това е като описът на Шиндлер. Чакаме кой ще оцелее и кой не. ”

Палестинското коренно придвижване Хамас свързва договарянията за освобождение на пленени израелски бойци с непрекъснато помирение в линията Газа. Това заяви египетският ефирен канал Al-Qahira Al-Ikhbariya, напомня Safenews.

Според него палестинските радикали са удостоверили, че „ изискванията за освобождение на израелските военни ще бъдат разнообразни “. По-специално, договарянията по този въпрос включват разискване на „ преустановяване на военните дейности и повдигане на блокадата “ от бранша.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР