Хамас обучава деца за войници в конфликта. Групировката прибягва до

...
Хамас обучава деца за войници в конфликта. Групировката прибягва до
Коментари Харесай

Хамас обучава деца за войници в конфликта

Хамас образова деца за бойци в спора. Групировката прибягва до образование на деца за отбрана на Газа, до момента в който хиляди израелски бойци се струпват на границата и се приготвят за брутално нахлуване.

Според обява в Dayli Mail, командири на Хамас образоват деца в учебна възраст да пазят Газа. Терористите образоват за борба деца на 14-годишна възраст. А някои от тях даже по-млади явно се образоват на военни учения и оръжейни умения, твърди израелско звено за незабавна помощ.

Хамас образова деца за бойци – брутални фотоси

В Telegram бяха споделени фотоси и видеоклипове от хипотетичното образование. Кадрите са снимани с камери, носени на тялото, които са били взети от труповете на терористите.

 Хамас образова деца за бойци в спора Снимки: Dayli Mail

SFR съобщи, че фрагментите са доказателство за “циничното потребление на палестински деца ” в това, което те разказват като “лагери за образование във боен жанр ”.

 Хамас образова деца за бойци в спора Снимки: Dayli Mail

Звеното разгласява и фрагменти, на които се вижда по какъв начин терористи от Хамас взривяват почтени жертви. На видеото се вижда по какъв начин въоръжените лица минават от къща в къща, до момента в който преследват криещите се вътре фамилии. Видеоклиповете са снимани с “head-cam ” камери преди нападението в Кфар Аза. Те разкриват по какъв начин злите командири на Хамас образоват момчета бойци като идващото потомство терористи.

 Хамас образова деца за бойци в спора Снимки: Dayli Mail

На фрагментите се вижда по какъв начин бойците се приготвят за покъртителната си задача в домове в Газа, преди да потеглят призори в ескорт от мотоциклети и пикапи. Вижда се по какъв начин младежи, някои от които едвам десетгодишни, размахват пушки.

 

Насилие

Ужасяващите видеоклипове са открити върху мъртви терористи, които са били въоръжени с автомати и гранатомети.

В ужасяващи елементи “на живо ” се вижда по какъв начин фанатиците обсаждат жилищни квартали и стрелят по всеки, който видят.

В един от видеоклиповете се вижда по какъв начин дулото на пушка е ориентирано към прозореца на бунгало. В полезрението се появява явно комплициран възрастен мъж. Той е екзекутиран.

На различен клип се вижда по какъв начин въоръжени лица обикалят от къща на къща, с цел да преследват фамилиите, които се крият вътре. Един от тях вижда контур в къща и стреля с пушката си. Вижда се по какъв начин пада тяло.

Терорист вижда кола за спешна помощ и цинично прострелва гумите ѝ, с цел да не може да избави човешки живот.

В последния клип на един от терористите той е убит. Той пада на земята и се моли, до момента в който наподобява, че кърви до гибел.

Конфликтът
Израел разгласи война на Хамас, започвайки безмилостна бомбардировъчна акция и предупреждавайки повече от един милион души в северната част на Газа да се реалокират на юг преди интервенцията. При нападението починаха над 1400 души, множеството от които цивилни. В дните по-късно ответните офанзиви на Израел изравниха със земята квартали и убиха минимум 2670 души в Газа. Повечето от тях елементарни палестинци. Групите за помощ предизвестиха за филантропична злополука, притесняваха се от ескалация на спора. Израел окупира Газа за първи път по време на Шестдневната война през 1967 година и я върна на палестинците едвам през 2005 година Година по-късно Израел наложи въздушна, сухопътна и морска обсада на линията с повърхност 362 кв. км, която граничи и с Египет и Средиземно море. През 2007 година Израел затегнаблокадата, откакто Хамас пое контрола над Газа от светското придвижване Фатах на палестинския президент Махмуд Абас.
Промиване на мозъци с детски филмчета
Терористичният ефирен канал на Хамас, който постоянно внушава на децата, че израелците са чудовища, пусна нова серия анимационни филми, в които е изобразен различен зложелател – полицията на Палестинската автономност. Пилотният епизод демонстрира по какъв начин палестински офицер гледа по какъв начин еврейски воин прострелва с картечница група деца на Западния бряг и пие кръвта им.
 Хамас образова деца за бойци в спора Снимки: /AFP/Getty Images)
Гротескният шестминутен пилотен филм беше огромен шлагер, когато беше тестван върху феновете в линията Газа този месец от видеорубриката на Хамас, телевизия “Ал Акса ”. Той ще бъде уголемен идващия месец, обявиха чиновници в град Газа.
Телевизия “Ал Акса ” е известна с изпълнените с пропагандни детски излъчвания. Като да вземем за пример излъченото през 2007 година предаване, в което Фарфур, воин, сходен на Мики Маус, се заклева: “Ще унищожим евреите! Аз ще извърша мъченическа гибел! ” Но новата поредност на Хамас уголемява посланието, изпълнено с ненавист. Тя трансформира в чудовища както израелците, по този начин и палестинските сили за сигурност.
Пилотното филмче, наречено “Специална задача ”, е построено към Бахлул, служител на реда, който лиже обувките на подкрепяната от Съединени американски щати Палестинска власт.
През 2007 година Хамас стартира революция против силите на властта, която приключи с установяването на стоманен надзор на терористичната формация над Газа и опазване на властта на Западния бряг.
“Получихме стотици писма от вътрешността на Газа и отвън нея с молба програмата да бъде показана още веднъж ”, споделя чиновник на малкия екран пред Франс прес.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР