Хамас е терористична група, която не представлява оправданите стремежи на

...
Хамас е терористична група, която не представлява оправданите стремежи на
Коментари Харесай

Мецола: Хамас е терористична група, която не представлява оправданите стремежи на палестинците

" Хамас " е терористична група, която не съставлява оправданите желания на палестинците, пречи им и би трябвало да бъде спряна. Това съобщи през днешния ден ръководителят на Европейския парламент Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена, която пътува предишния петък дружно с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е до Израел, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 454
Действителността на място е ужасяваща, трагична и отчайваща, уточни Мецола във връзка последствията от ударите на " Хамас " по Израел при започване на месеца. В залог е подложен животът на почтени хора, " Хамас " извърши всеобщи убийства, отвличания и изнасилвания, мъчения и опозоряване на мъртъвци. Няма опрощение за това, сподели тя.

Пътувах по покана на Кнесета в израз на нашата съпричастност, това пътешестване бе едно от най-трудните неща, които ми се е налагало да подхваща като ръководител на Екологичен потенциал, добави Мецола. Екологичен потенциал постоянно ще упорства за решение с две страни и за дълготраен мир, уточни тя.

Трябва да работим за безусловното освобождение на заложниците и за това филантропичната помощ да доближи до тези, които имат потребност, настоя Мецола. Тя означи, че миналата седмица Екологичен потенциал отдаде почит на жертвите от нападенията против Израел, показва Българска телеграфна агенция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР