Halo Infinite е една от най-добрите игри на миналата година.

...
Halo Infinite е една от най-добрите игри на миналата година.
Коментари Харесай

Halo Infinite има вече над 20 милиона играчи

Halo Infinite е една от най-хубавите игри на предходната година. И с това, несъмнено – една от най-популярните. Откъде го знаем?! От самите Microsoft, които тази седмица се похвалиха, че играта към този момент се е изиграла от над 20 милиона индивида. С този факт, Halo Infinite се оказва, че е най-успешната в историята на поредицата. Играта излезе с безвъзмезден мултиплейър и платена акция, която от ден първи може да се играе в Game Pass.

„С над 20 милиона спартанци, които се причислиха към нас до момента, ние сме разчувствани да обявим, че с Halo Infinite, ние имахме най-големия старт в историята на сериите! Благодарим на всички, които се причислиха към тази последваща стъпка в това огромно пътуване“, написаха Microsoft в Twitter.

Междувременно тази седмица компанията разгласиха постоянния си финансов доклад за последните три месеца, в който бяха регистрирани растеж с цели 10 % на отдела за услуги и игри, в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Без подозрение, за тези положителни резултати огромен принос има абонаментната гейм услуга на Microsoft Game Pass. Услугата неотдавна мина границата от 25 000 000 консуматори. Освен това, през регистрирания интервал, Microsoft разгласява три хитови игри, като към този момент упоменатата Halo Infinite, дълго чаканата Age of Empires IV и несъмнено Forza Horizon 5. По отношение на последната игра, неотдавна Microsoft похвалиха, че FH5 се е изиграла от над 18 милиона геймъра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР