Halo H80X е първата меш система на Mercysys с поддръжка

...
Коментари Харесай

Halo H80X – меш система, съвместима с Wi-Fi 6


Halo H80X е първата меш система на Mercysys с поддръжка на Wi-Fi 6
(снимка: Mercusys)

Меш системите навлизат бързо в домовете като по-добра опция на обичайните рутери за създаване на постоянна безжична мрежа с по-голямо покритие. Нов артикул на пазара е Halo H80X – първата меш система на марката Mercusys, съвместима с безжичния стандарт Wi-Fi 6 .

Пакетът от 3 устройства Mercusys Halo H80X обезпечава покритие до 650 квадратни метра със Wi-Fi 6 Mesh сигнал, което значи, че е подобаваща и за огромни жилища и къщи. Потребителите могат да свържат до 150 устройства по едно и също време и да се възползват от скорости до 3000 Mbps (2402 Mbps в честотната лента 5GHz и 574 Mbps в 2,4GHz) при онлайн интензивности.

Превключването сред Halo устройствата става автоматизирано за най-хубава връзка
(снимка: Mercusys)

Меш системата автоматизирано свързва телефони или таблети с най-близкото и най-бързо устройство. С вградени функционалности като Self-Healing и Beamforming, усилватели и приемници на сигнала, Halo H80X поддържа постоянна и бърза връзка за гледане на филми, стрийминг, игри, отдалечена работа и учене. В допълнение, всяко устройство Halo има 3 гигабитови врата за бързи кабелни връзки.

Всяко устройство Halo има 3 гигабитови врата за бързи кабелни връзки
(снимка: Mercusys)

Стандартът Wi-Fi 6 усъвършенства на практика всеки аспект на домашната мрежа: скорост, успеваемост и поддръжка за мрежови устройства. Това се реализира посредством усъвършенствани функционалности като OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, BSS Color и 160 MHz канали. Съвместимата с Wi-Fi 6 меш система на Mercusys основава обединена мрежа с едно име и ключова дума, която подсигурява мощен Wi-Fi сигнал във всеки ъгъл на дома, без спирания и буфериране. Превключването сред устройствата Halo става автоматизирано за най-хубава връзка.

Освен това Halo H80X е лесна за конфигуриране – това става непосредствено от приложението Mercusys. Предвидени са варианти и за наставнически надзор, тъй че потребителите да ръководят времето, което децата им прекарват онлайн, както и наличието, до което имат достъп.

Пакетът Mercusys Halo H80X включва 3 устройства, които построяват меш системата
(снимка: Mercusys)

Меш системата Mercusys Halo H80X Wi-Fi 6 ще се предлага на пазара у нас от огромните търговци на дребно на целесъобразна цена 395,90 лева с Данък добавена стойност, три години гаранция и техническа поддръжка по телефон и имейл.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР