Хълк Хоган отново е женен мъж - след като се

...
Хълк Хоган отново е женен мъж - след като се
Коментари Харесай

70-годишният Хълк се бракува за младо гадже

Хълк Хоган още веднъж е женен мъж - откакто се разноски до олтара с новата си младоженка Скай Дейли. Иконата на кеча стегна възела в петък на относително скромна гала в Клиъруотър, Флорида. 70-годишният бабанка се обвърза с 45-годишната инструкторка по йога.

На събитието участваха единствено най-близките им родственици, а някои източници настояват, че това е било освен интимно, само че и духовно събитие.

Хълк и Скай се венчали в баптистката черква в Индиън Рокс. Пастор Аарон Филипоне се е заел с бракосъчетанието в качеството си на брачен духовник.





Облеклото на щастливата двойка беше изпипано до последния подробност за специфичния ден, изключително Скай, чиято булчинска рокля беше предоставена от сбирката Rue de Seine. Колекцията ѝ от бижута тук също е от най-високо равнище - обеци от 18-каратово бяло злато, инкрустирани с 4-каратови диаманти.

Гривната и висулката на колието й са направени от същия материал - от бяло злато... и те също са обсипани с блестящи диаманти.

Що се отнася до пръстените - същински красавци, които се правят оценка на 500 000 $.





Хоган, роден като Тери Джийн Болеа, носеше обичаен черен смокинг с бял корсаж на ревера, папийонка и присъщата си черна лента за глава.

Годежът, който е бил през юли, е бил прелестен и техните лични деца са били единствените, които са участвали, с цел да станат очевидци на това събиране. В това число влизат и децата на Скай, както и синът му Ник Хоган... Дъщеря му Брук не е могла да пристигна в толкоз къс период.



Известният състезател беше женен за Линда Хоган от 1983 до 2009 година Двамата имат две общи деца: Брук на 35 години и Ник на 33 години.

През 2010 година той се обвърза с втората си брачна половинка Дженифър Макданиъл, само че 11 години по-късно двойката се раздели.

Новата двойка нямала самообладание да стане брачен партньор и брачна половинка допустимо най-скоро - и те просто не са могли да чакат повече и желали да го създадат публично.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР