Халиуел, която се омъжи за Хорнър на звездна сватба през

...
Халиуел, която се омъжи за Хорнър на звездна сватба през
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Това ли е краят на брака на Гери Халиуел? Спайс Гърл `изправена пред най-голямото решение в живота си` след скандала с изтичането на текст на съпруга на шефа на F1 Кристиан Хорнър - както приятели казват, че са `силно загрижени` за `крехката`

Халиуел, която се омъжи за Хорнър на звездна женитба през 2015 година, кацна в Бахрейн с частен аероплан нощес преди откриването на сезона на Формула 1 в Близкия изток този уикенд.

The Mail схваща, че певицата е напуснала Обединеното кралство преди приключването на информация и е изпаднала в „ срив “, когато е пристигнала. Приятели споделят, че са „ мощно загрижени “ за нея и че е изглеждала „ нежна “ преди няколко седмици, когато са я видели.

51-годишната Халиуел най-вече ще евентуално в този момент се връща в селската къща на двойката в Котсуолдс и отделя време да реши какво да прави с брака си зад затворени порти.

Тя знае, че е изправена пред най-голямото решение в живота си, сподели един от нейните близки другари пред Mail+. „ Тя работи импулсивно доста “, сподели един другар. „ Тя има манталитет, това е несъмнено, и Крисчън не го знае.

Гери Халиуел е изправена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР