Halifax намалява максималната възраст, за която можете да кандидатствате за

...
Halifax намалява максималната възраст, за която можете да кандидатствате за
Коментари Харесай

Halifax намалява максималната работна възраст за някои кандидати за ипотека и това може да увеличи плащанията

Halifax понижава оптималната възраст, за която можете да кандидатствате за ипотека за някои претенденти - и това може да оскъпи заплащанията.

The High Street Bank понижава оптималната възраст, която ще смята за извоювани приходи за претендентите за ипотека от 75 години на 70 години. Ходът за понижаване на използваната работна възраст ще понижи времето, през което някой може да вземе заем, с пет години. Halifax удостовери, че новата ипотечна възраст ще бъде въведена на 18 март и ще се ползва за:

Банката на основната улица сподели пред Mirror, че за всички други заявки ще продължи да употребява оптималната работна възраст като 75, която написа, че ще се ползва за болшинството. Максималната разрешена възраст в края на ипотечния период също ще остане 80.

Въпреки това, това към момента е сериозен поврат от страна на банката, защото тя усили използваната работна възраст до 75 единствено през август предходната година. В коментар, изработен пред новинарската организация Newspage, Дарил Дофър, съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР