Хали Бери е от малкото известни личности, които казват нещата

...
Хали Бери е от малкото известни личности, които казват нещата
Коментари Харесай

Как Хали Бери е разбрала, че навлиза в менопауза

Хали Бери е от дребното известни персони, които споделят нещата такива, каквито са и приказват без терзания за разнообразни чувствителни тематики. Като персоналния си живот да вземем за пример.
 Хали Бери и Ван Хънт честват следващ Свети Валентин дружно и са все по този начин влюбени
Секси закачките на Хали Бери

Актрисата очевидно е повече от щастлива с половинката си

По време на събитието A Day of Unreasonable Conversation 57-годишната актриса реши да показа персоналните си прекарвания с менопаузата в прям диалог с Джил Байдън.

Бери споделя, че е имало миг, в който поради егото си е мислела, че някак вълшебен няма да се сблъска менопаузата и нейните стадии. Тя е залага на дейния си метод на живот и здравословното хранене, само че тези дейности, несъмнено, не са били задоволителни.

Хали Бери е схванала, че е в перименопауза след... секс. Актрисата споделя, че е била доста щастлива откакто на 54 години е срещнала мъжа на фантазиите си в лицето на музиканта Ван Хънт. Един ден обаче откакто двамата са правили секс, актрисата се е събудила с дискомфорт в интимните елементи.

" Имах възприятието, че имам бръснарски ножчета във влагалището си ", откровена е Бери, написа People. Веднага, разбира се, е отишла на обзор при гинеколога си, който в началото е помислил, че актрисата има херпес. След като с Ван Хънт са създали всички необходими изследвания, са разбрали, че не става дума за херпес.
 Хали Бери и една фотография по долни дрехи, която провокира доста въпроси
Снимката на Хали Бери по долни дрехи, която провокира доста въпроси

Но отново е секси

Тогава Хали Бери е осъзнала, че протичащото се с тялото ѝ е признак на перименопауза, когато тялото стартира естествената смяна към менопауза, с което се поставя завършек на репродуктивните години на дамата. В този миг е решила, че трябва да използва платформата си, с цел да приказва за този стадий от живота на всяка жена, тъй като желае да промени метода, по който се гледа на дамите в този интервал от живота им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР