Халфовете на Левски Карлос Охене и Асен Митков отново са

...
Халфовете на Левски Карлос Охене и Асен Митков отново са
Коментари Харесай

Генчев с нови две опции за халфовата линия на Левски

Халфовете на Левски Карлос Охене и Асен Митков още веднъж са разполагаем на треньора Станислав Генчев.

Двамата стартираха наедно с отбора подготовката за семейството на Арда в неделя и на 90% ще влязат в групата за мача. Двубоят на стадион " Георги Аспарухов " ще започва в 18:45 часа.

31-годишният ганаец бе в групата на отбора за мача със Славия (1:0) и изгледа дуела на " Овча купел " от пейката, като не се наложи да се появява на терена, а на позицията му действаше капитанът Цунами. Травмата му се усложни по време на дуела с ФК ЦСКА 1948 (4:2) в предходния кръг и Станислав Генчев трябваше наложително да го размени на почивката, а на негово място се появи Клемент Икенна.

Охене би трябвало да се подложи на интервенция, с цел да бъде изцяло излекувана травмата в коляното му, само че към момента не е ясно дали тя ще се реализира скоро, или ще се изчака паузата през зимата. До края на седмицата треньорът ще преценя да бъде ли обещано игрово време на ганаеца, или той още веднъж ще бъде съхранен. След мача с Арда на Левски му следва мъчно посещение на Ботев (Пловдив) преди паузата в шампионата.

Младежкият национал е малтретиран от травми от началото на сезона, като бе на терена в едвам три от деветте дуела на " сините " от началото на сезона. Митков влезе от аварийна пейка при успехите над Локо София (6:1) и Крумовград (3:0), както и при загубата от Лудогорец (0:1), а против Хебър не влезе в игра. С възобновяване си 19-годишният футболист дава спомагателна алтернатива пред Станислав Генчев в халфовата линия. Митков може да работи както в ролята на плеймейкър, по този начин и пред отбраната.
 В Левски разпореждат огромни очаквания на Макун
В Левски разпореждат огромни очаквания на Макун

Навлиза във все по-добра форма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР