Халфът Юлиан Брант поднови договора си с Борусия (Дортмунд) до

...
Халфът Юлиан Брант поднови договора си с Борусия (Дортмунд) до
Коментари Харесай

Титуляр на Борусия преподписа с клуба, предложен е нов договор и на Хумелс

Халфът Юлиан Брант възобнови контракта си с Борусия (Дортмунд) до 2026 година, оповестиха публично от клуба. Досегашният договор на 26-годишния Брант бе до 2024 година.

“Още през зимата коментирахме, че влизаме във фаза, в която ще работим интензивно по състава за идващия сезон. Подновяването на контракта на Юлиан е първата крачка в тази посока “, съобщи спортният шеф на Борусия Себастиан Кел.

“Юлиан се разви доста в последната година, стана по-концентриран в мачовете и постоянно взе участие в головите офанзиви на тима. Съответно той към този момент играе по-важна роля в състава и сме щастливи, че реши да остане по-дълго в Борусия Дортмунд “, добави още Кел.

Юлиан Брант бе притеглен в клуба през лятото на 2019-а от Байер (Леверкузен).

“Дори четири години по-късно, към момента се развличам всеки един ден в тима и се любувам на опцията да играя с тези футболисти и пред изключителните ни почитатели. Ако би трябвало да бъда почтен, усещам, че това е вярното място за мен. Очаквам с неспокойствие идващите години с черно-жълтия екип и съм сигурен, че ще имаме още благоприятни условия да честваме дружно нещо огромно “, разяснява Брант.

Междувременно се разбра, че клубът е предложил нов контракт и на бранителя Матс Хумелс, който към момента не е сигурен в желанието си дали желае да продължи с клуба. Предложението ще бъде за още една година при понижени финансови условия. Подобно е ситуацията и с новия договор на един от знаците на Дортмунд - Марко Ройс, който  се чака да преподпише скоро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР