Халфът Васил Панайотов ще получи предложение за нов договор от

...
Халфът Васил Панайотов ще получи предложение за нов договор от
Коментари Харесай

Левски поднови преговорите с Панайотов

Халфът Васил Панайотов ще получи предложение за нов контракт от Левски. От клуба към този момент са влезнали в контакт с мениджъра на играча и са го уведомили, че желанието на спортно-техническия щаб е полузащитникът да продължи да носи екипа на “сините”. Очаква се да има развиване в идващите две седмици. Това е срокът, който двете страни са си сложили за реализиране на съглашение. Ако до такова не се стигне, то Панайотов ще стартира да преглежда и предложения от други клубове. Играчът обаче желае да остане на “Герена”. Той е в полезрението на Риека, както и на няколко италиански втородивизионни клубове.

През есента 27-годишният Панайотов бе титуляр при Делио Роси. Полузащитникът изигра общо 24 мача във всички шампионати, в които осъществя 3 гола. През 2018-а обаче се появи на терена единствено един път - при 4:1 над Септември (София). Панайотов става свободен сътрудник през лятото.

Ръководството на Левски пък сближи позициите си с Роман Прохазка, който също е с изтичащ контракт. Двете страни са на път да се схванат за финансовите условия, при които словакът да удължи договора си. Роман обаче е безапелационен, че ще остане на “Герена” единствено в случай че подпише най-малко за два сезона. Той не е податлив да подписа контракт единствено за един сезон.

29-годишният повсеместен футболист е единственият в състава на Левски тази акция, който не е пропуснал нито един турнирен мач.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР