Халфът Васил Панайотов е един от лидерите на Черно море.

...
Халфът Васил Панайотов е един от лидерите на Черно море.
Коментари Харесай

Васил Панайотов пред ТОПСПОРТ: Черно море идва да потопи ЦСКА!

Халфът Васил Панайотов е един от водачите на Черно море. Полузащитникът не взе присъединяване в първия пролетен мач на " моряците " в шампионата против Локомотив (Пловдив) и неналичието му си пролича. ТОПСПОРТ се свърза с Панайотов, който приказва преди основното посещение на ЦСКА в събота.

Предстои ви доста тежък, само че и доста значим мач против ЦСКА. Със сигурност идвате за три точки в София...

- Да, много тежък мач. Поредица от тежки мачове. Имаме тежка стратегия. Мисля, че тренирахме добре тази седмица и би трябвало да покажем всичко това на терена. Надявам се да вземем нещо, само че сигурно идваме за трите точки.

Изоставате на 5 точки от ФК ЦСКА 1948. Топ 6 ли е задачата пред Черно море или ще обърнете по-сериозно внимание на Купата?

- Топ 6 е задачата пред нашия тим. Имаме много тежки мачове, само че в случай че съумеем да покажем равнището, което имаме, можем да вземем максимума точки от тях.
 Снимка 519353
Източник:

Не игра против Локомотив (Пловдив) поради наказване. Как ти се видя тима в профил и какъв брой огромна е неналичието на Матиас Курьор?

- Със сигурност ни липсва, въпреки всичко е голмайсторът на efbet Лига. Ние разполагаме с много футболисти, в случай че всеки дава максимума, ще компенсираме тази липса. Всеки от нас би трябвало да демонстрира по-добри игри, да печелим точки и по този начин няма да се усети неналичието му. Колкото до мача с Локомотив мисля, че бяхме по-добрият тим. Липсваше ни шанс, с цел да отбележим гол и да се поздравим с успеха.

Поне съгласно мен твоята липса се отрази много на тима. Със Стефан Велев сформирахте много добър тандем в средата на терена, а в този момент липсваше творчеството...

- Наистина със Стефан направихме добър тандем, само че в тима има и други футболисти с качества. Конкуренцията е много сериозна и сме на едно равнище всички. Пабло, който пристигна през зимата, също е положително попълнение и считам, че ще ни помогне доста. Не би трябвало да се гледа от тази точка. Смятам, че който е в най-хубава форма, той би трябвало да излиза на терена и да дава максимума, с цел да печелим точки. В момента те са най-важни.
 Ключов футболист се завръща за Черно море против ЦСКА, Иса е навън
Ключов футболист се завръща за Черно море против ЦСКА, Иса е навън

Зе Гомеш попадна в групата на " моряците "

ЦСКА е в много разтърсено положение. Вие коментирате ли какво се случва при " алените "?

- Ще излъжа, в случай че кажа, че не разясняваме. Това е забавно за цяла България. Гледаме обаче да се абстрахираме от това нещо. Искаме да дойдем на " Армията ", да покажем най-хубавото от себе си и да ги потопим.

Може ли да повлияе на футболистите на ЦСКА това, което се случва по високите етажи в клуба?

- Не мисля. Дори в противен случай, считам, че това ще им послужи като мотивация да покажат по-добра игра. Ние идваме, с цел да покажем, че сега сме по-добрия тим и да вземем трите точки.

Ще се отрази ли отсъствието и на Али Соу в състава на ЦСКА?

- Може би. Но те всеха и нови футболисти, които би трябвало да се потвърждават.
 Снимка 519356
Източник:

В предишния мач с ЦСКА изпусна дузпа. Готов ли си, в случай че в събота получите углавен удар, да застанеш зад бялата точка?

- Да, за жалост изпуснах дузпа. Това лиши Черно море от успеха, тъй като надиграхме ЦСКА тотално. Аз не тичам от отговорност, въпреки всичко това ми е специалността. Няма футболист, който да не е изпускал дузпа. Аз съм на мнение, че неуспехите те вършат по-силен и получаваш мотивация, да докажеш, че можеш.

След няколко седмици ви следва нова аудиенция на " Армията ". Този път за Купата. Като че ли тогава дуелът ще бъде много по-различен...

- Да, по този начин е. Все отново това е турнирен дуел. Една среща, в която всичко може да стане. Но ние не мислим към момента за този мач. Целта ни е да вземем точки от утрешното посещение.

Защо се получава по този начин, че Черно море играе мощно против положителните тимове, а против по-слабите позволява съмнения?

- Има нещо такова. При нас разковничето е, че не демонстрираме неизменност. Дано в този полусезон се получи и покажем това неизменност, което всички ние желаеме. Качествата ги имаме. Не единствено аз, а и всеки в тима знае, че можем да се надиграваме с всеки един отбор в България.
 Зе Гомеш отказал тройно по-голяма заплата поради Илиан Илиев, скоро от Барса са давали за него 15 милиона евро
Зе Гомеш отказал тройно по-голяма заплата поради Илиан Илиев, скоро от Барса са давали за него 15 милиона евро

Нападателят е бил звездата в тим с Рубен Диаш, Тринкао и Рафаел Леао, мечтан е от Барселона през 2019 година

Ти си един от водачите на Черно море. В тима имате много млади и перспективни играчи. Даваш ли им препоръки и те допитват ли се до теб?

- Хубаво е, че имаме една сплав в нашия тим с по-опитни и много млади футболисти. Мисля, че се получават добре нещата. Отношенията ни в тима са много положителни, всеки оказва помощ с каквото може. Нашите млади футболисти имат голям капацитет и го демонстрират. Затова се реализираха и такива прехвърляния.

Къде виждаш Черно море в края на сезона?

- Искам да се класираме в Топ 6. Да играем със мощните тимове и да демонстрираме футбола, който можем. Така ще забележим до каква степен можем да стигнем.
 Снимка 519354
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР