Халфът от националния отбор на Австралия Камерън Девлин не изигра

...
Халфът от националния отбор на Австралия Камерън Девлин не изигра
Коментари Харесай

Анонимен австралиец се сдоби с екипа на Меси от неговия мач №1000

Халфът от националния тим на Австралия Камерън Девлин не изигра нито една минута на Световното в Катар, само че си потегли с доста скъпа движимост. Нещо, което към този момент коства положение, а в бъдеще ще коства и доста повече.

Девлин съумя да вземе фланелката на Лионел Меси след осминафинала сред двата тима, приключил 2:1 за " албиселесте ". Това бе мач №1000 в кариерата на №10, като той задмина Диего Марадона по голове в националния отбор. И за първи път осъществя в плейофен дуел на Световно.

He promised him his shirt, and he got it

Nice of Cammy to accept Messi’s shirt in return as well.
— Heart of Midlothian FC (@JamTarts)

Камерън Девлин, който е футболист на шотландския " Хартс ", причака величието в съблекалнята, малко откакто Лео получи премията за Играч на мача и даде първото си изявление.

" Излязох на терена и първо утеших всички играчи на нашия тим, а по-късно стиснах ръката на Меси, сподели Девлин пред репортерите на летището в Сидни, представен от организация " Ройтерс ". - Никой не сподели нищо и пробвах шанса си, като споделих " ще се забележим вътре " и по този начин стана. "

Видеото се вижда по какъв начин Меси подава фланелката си на Девлин и взима неговата.

" Исках някой от момчетата да има първа опция, само че никой не се възползва. Тогава си споделих: " Защо не? ", добави 24-годишният Девлин във връзка това, че тъкмо той е изискал фланелката на Меси.

" Не знам дали фланелката ми ще бъде на стената му или ще остане на пода в съблекалнята, само че това не ме тормози, значимото е, че аз имам неговата. Дори съм сюрпризиран, че взе моята ", сподели още австралиецът.

" Той несъмнено не знае кой съм аз, само че е задоволително благ и непретенциозен, с цел да покаже почитание ", счита халфът.

Девлин призна, че ще пази фланелката на Меси вкъщи си и татко му ще се грижи за нея:

" Не мисля, че той ще разреши да бъде допряна повече. "
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР