Халфът на Зенит Кристиан Нобоа открито заяви желанието си да

...
Халфът на Зенит Кристиан Нобоа открито заяви желанието си да
Коментари Харесай

На Нобоа вече не му се играе в Европа, има други планове

Халфът на Зенит Кристиан Нобоа намерено съобщи желанието си да напусне отбора. Той беше притеглен преди началото на сезона от Ростов, само че Роберто Манчини съвсем не разчита на него. В изявление за CNT 32-годишният футболист показа, че към този момент няма предпочитание да играе в Европа и желае да се върне в Еквадор.

“Първите месеци на 2017 година бяха просто съвършени: играех устойчиво, изправих се против Манчестър Юнайтед в Лига Европа и всичко вървеше доста добре. После доста неща се трансформираха както на клубно, по този начин и на национално равнище. Не мога да кажа, че нещата се развиха съгласно упованията ми”, призна Нобоа.

“В момента съм футболист на Зенит и имам контракт до 2020 година. Ще забележим какво ще се случи. Във футбола е мъчно да си безапелационен за бъдещето си, обстановката може да се промени доста бързо. В Зенит не играя постоянно, което не ми харесва. Има вид да сменя тима, само че може и да остана”, продължи еквадорецът.

“Винаги съм желал да завърша кариерата си в родния Емелек. От контракта ми със Зенит остават още 2,5 години, само че към този момент не желая да играя в Европа. Желанието ми е да се върна в Еквадор”, прям беше халфът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР