Халфът на Зенит Емилиано Ригони обясни защо се с тигнало

...
Халфът на Зенит Емилиано Ригони обясни защо се с тигнало
Коментари Харесай

Ригони: Напуснах Аталанта, защото треньорът не ме харесваше

Халфът на Зенит Емилиано Ригони изясни за какво се с тигнало до раздялата му с Аталанта, откакто при започване на сезона беше преотстъпен на отбора от Серия " А " и вкара три гола в първите си 4 мача за " бергамаските ".

" Какво не се получи? Треньорско решение. Наистина започнах доста мощно в Бергамо, усещах се в отлична форма и се надявах да продължа по същия метод. Треньорът обаче имаше друго виждане и вследствие на това времето ми на терена внезапно понижа ", съобщи Ригони.

Ригони вернулся в Петербург pic.twitter.com/IkHCBoQ0dR
— Egor Bychkov (@AlmaBlaugrana) 14 януари 2019 година
" Имах оферта от Съединени американски щати. По разпоредбите на ФИФА не можех да играя за повече от два европейски тима в границите на един сезон. Аз обаче желая да остана в Европа. Радвам се, че се върнах в Зенит. Предстоят ни доста тежки мачове, само че се надявам да побеждаваме с купата. Още не съм разговарял със Сергей Семак, тъй като едвам през вчерашния ден дойдох, а през днешния ден прекосих медицинските проби преди старта на подготовката ", добави аржентинецът.

Ригони струваше на питерци 9 млн. евро, когато беше притеглен през 2017 година от Индепендиенте. Негоеият договор с клуба е до края на сезон 2020/21.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР