Халфът на Ювентус Сами Кедира отдавна вече не е футболист

...
Халфът на Ювентус Сами Кедира отдавна вече не е футболист
Коментари Харесай

Сами Кедира напусна Щутгарт, но Щутгарт него – не

Халфът на Ювентус Сами Кедира от дълго време към този момент не е футболист на Щутгарт, само че все пак постоянно се връща в града. Националът на Германия и международен първенец стана дипломат на акцията на Porsche за млади спортисти - " Turbo for talents ". Връзката сред Кедира и немския авто колос обаче датира от дълго време - това е четвъртата акция на Porsche, подкрепена от него. През 2016-а конструкторът стартира и работа с заболели деца и деца в неравностойно състояние, които са част от фондацията, учредена от футболиста.


В първата си обществена поява за Porsche тази година асът на Юве се срещна с млади спортисти и приключи къса подготвителна стратегия на компанията, която има за цел да сътвори критерии за оценяване на младите гении.



" Той е израстнал в този район, тук се разви от надарен футболист в национал на Германия и забележителна персона. Готовността му да се включва в такива планове демонстрира, че поддръжката за младежите в спорта и обществото е толкоз значима за него, колкото и за нас ", разкриха от Porsche. Като дипломат на самодейността 30-годишният някогашен състезател на Реал Мадрид ще взе участие в още събития, в това число " Нощта на гениите " на Porsche прeз май.

" Имах отлично детство в Щутгарт, само че знам, че има деца, както и младежи, които нямат моите благоприятни условия и моя шанс ", показа Кедира.

Освен с халфа на Юве, посланици на акцията са и футболните клубове Щутгарт и Република България Лайпциг.

Stolz, neuer Botschafter der Porsche Jugendförderung zu sein. " Turbo für Talente " - tolle Initiative zur Unterstützung des sportlichen Nachwuchses. Ich freue mich auf spannende Themen und werde euch auf dem Laufenden halten - bleibt dran! #TurboFürTalente pic.twitter.com/f2jll9BZhu
— Sami Khedira (@SamiKhedira) February 20, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР