Халфът на Ювентус Сами Кедира е категоричен, че няма да

...
Халфът на Ювентус Сами Кедира е категоричен, че няма да
Коментари Харесай

Кедира: Няма да си тръгна от Ювентус през зимата

Халфът на Ювентус Сами Кедира е безапелационен, че няма да напусне клуба през зимата, макар появилите се информации за това. Неговият контракт изтича след края на сезона, като играчът сега е " замразен " от наставника Андреа Пирло.

" Ако не можеш да даваш всичко от себе си по време на мачовете, ти се опитваш да го правиш на тренировките или отвън терена. Когато си потегли, желая почитателите на Юве да ме запомнят като мощен футболист. Настоящата обстановка не е по виновност на Пирло и не съм сърдит поради нея. Разбирам метода, по който той желае тимът да играе.Със сигурност няма да напусна през януари. Целта ми е да си извърша контракта, който е до идващото лято. Ако се появи опция, Премиър лийг може да е алтернатива за мен. Аз съм огромен почитател на това състезание. Поддържам връзка с Карло Анчелоти и Жозе Моуриньо, защото в никакъв случай не сме губили контакт от взаимния ни престой в Реал Мадрид насам ", съобщи Кедира пред ZDF.

Khedira: " I won't leave in January, I want to respect my contract to the summer of 2021. When I leave, I want the Juventus fans to remember me as a great player. " [ZDF]
— Forza Juventus (@ForzaJuveEN)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР