Халфът на Ювентус Пол Погба поднови тренировки след операцията на

...
Халфът на Ювентус Пол Погба поднови тренировки след операцията на
Коментари Харесай

Пол Погба вече тренира

Халфът на Ювентус Пол Погба възобнови тренировки след интервенцията на коляното, която претърпя при започване на септември. Лекарите са разрешили на французина да стартира леки бегови занимания и той бе видян въз основата на торинци. Засега натоварванията са доста леки, като последователно ще бъдат увеличени, с цел да може футболистът да навлезе в нужната игрова форма.

За момента от клуба не се наемат да разгласят дата за възможното му завръщане на терена. По всичко проличава, че няма да се бърза, с цел да може той да е изцяло здрав и подготвен за игра. Все отново упованията са доникъде на октомври той да бъде разполагаем на Масимилиано Алегри.

29-годишният полузащитник към момента не е направил още един дебют след завръщането си в клуба през лятото, защото проблемите му се появиха още по време на подготовката. В Юве таят огромни очаквания Погба да вдигне равнището на показване на тима след неубедителното начало на сезона, въпреки че не е ясно какъв брой време ще му е нужно, с цел да влезе в оптимална форма.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР