Халфът на Ювентус Николо Фаджоли бе наказан да не играе

...
Халфът на Ювентус Николо Фаджоли бе наказан да не играе
Коментари Харесай

Фаджоли с разтърсващи разкрития

Халфът на Ювентус Николо Фаджоли бе осъден да не играе 7 месеца поради абсурда със залагания на футболни мачове. Той приказва пред федералния прокурор Джузепе Кине, като направи шокиращи разкрития.

" В началните ми години като футболист имах доста свободно време и с цел да убия отегчението се захванах с търсенето на опиянението от печеленето от
залози. С течение на времето това стана обсесия за мен ", призна младият футболист, представен от вестник " Гадзета дело Спорт ".

" Започнах да залагам в Тирения по време на подготвителния лагер на младежкия народен тим до 21 години. В началото бе единствено за развлечение, само че доста бързо се трансформира в стрес, който се дължеше и на това, че изпаднах в заеми ", сподели той.

" Най-трудният интервал прекосих през март-април 2023. На мача Ювентус - Сасуоло направих техническа неточност и бях заменен. Сълзите ми на пейката не бяха поради промяната, а тъй като мислех за моите задължения ", добави Фаджоли.

През септември 2022 Фаджоли е имал 250 хиляди евро задължения. " Когато бях в Кремонезе, майки ми ме посъветва да отиде в Серт (б. а. - стратегия за лекуване на зависимости) за лекуване и няколко пъти вървях там ", не крие той.

" Създадох си илюзията, че мога да го управлявам и в идващия миг залагах като оглупял на всяко спортно събитие, което даваха по малкия екран, в това число и мачове - даже в Серия B или в Лега Про ", споделя играчът.

" Има
залози за нарушавания и жълти картони. На мен ми беше препоръчано да участван, само че отхвърлих, тъй като това е противоположно на морала ми ", прецизира халфът.

" Тонали (б. а. - Сандро Тонали - италиански национал и футболист на Нюкасъл) ми даде концепцията да играя. Точно Тонали ми направи и регистрация през акаунт във въпросния уебсайт. Не знам дали той е залагал на футболни мачове, чувал съм, че има доста задължения, насъбрани от игра ", споделя той за връзките си с другите забъркани футболисти в абсурда.

" Първите си
залагания направих на тенис, а по-късно и на футбол, само че в никакъв случай не съм залагал на мачове на Кремонезе или Ювентус. На 30 октомври 2022 заложих на Торино - Милан за тъждество или победа за Милан. Загубих, тъй като Торино завоюва с 2:1 ", дава образец играчът.

Той отхвърля съотборниците му от Ювентус да са знаели за
залаганията му, само че признава за някои заеми, които е взимал.

" На Гати (б. а. - Федерико Гати е бранител на Ювентус) му желаех 40 хиляди евро, само че му споделих, че желая да купя часовник, а моите сметки са блокирани от майка ми. Драгушин (б. а. - в този момент футболист на Дженоа)ми зае 40 хиляди евро през октомври 2022.

" Имам към 110 хиляди евро дълг, към 1,5 милиона евро с незаконната платформа, към 1,3 милиона към друга незаконна платформа, към 17 хиляди към легална организация в провинция Порденоне и към 31 хиляди незаконна. Така увеличавайки задълженията ми и получавайки закани, че ще ми счупят краката, мислех, че играя единствено с цел да си връщам отговорностите ", споделя още Николо Фаджоли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР