Халфът на Ювентус - Мануел Локатели, се разплака след последния

...
Халфът на Ювентус - Мануел Локатели, се разплака след последния
Коментари Харесай

Локатели: Сетих се за гола преди 7 години, това е съдба

Халфът на Ювентус - Мануел Локатели, се разплака след последния съдийски сигнал на дербито сред родния си Милан и „ бианконерите “. Попадението на Локатели в 63-ата минута донесе триумфа на торинци с 1:0, а „ Старата дама “ към този момент е на 2 точки от водача Интер и на 1 зад Милан.

За Локатели попадението бе особено по два параграфа – той е младеж на миланския гранд, а също така дебютният му гол в професионалния футбол е навръх същия ден преди 7 години. По подигравка на ориста Локатели се разписа на 22.10.2016 година в 65-ата минута, с цел да донесе победа на „ Дявола “ над Юве с 1:0.

" Спомних си за оня гол още преди мача. Да не приказваме, че още веднъж се сетих за него, когато съумях да вкарам в този момент. Това в действителност е орис, необикновено е да вкараш в същия ден, седем години по-късно с друга фланелка. Знаех, че е на същата дата, говорихме за това със фамилията ми и го обричам на тях ", съобщи Локатели.

Преди мача съотборника му Адриен Рабио споделил на Локатели, че този път би трябвало да компенсира и да вкара за Юве против Милан.

" Вярно е, той ми сподели този път да вкарам в вярната врата! Да играеш тук постоянно е особено, израснал съм тук. „ Сан Сиро “ и тези почитатели постоянно ще бъдат в сърцето ми. Направих други избори в живота си и съм благополучен там, където съм “, разгорещено сподели Локатели.

Exactly 7 years later...Spooky
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР