Халфът на Ювентус Мануел Локатели е амбициран да си върне

...
Халфът на Ювентус Мануел Локатели е амбициран да си върне
Коментари Харесай

Халф бленува завръщането в националния на Италия

Халфът на Ювентус Мануел Локатели е окуражен да си върне мястото в националния тим на Италия. Играчът бе подценен от селекционера Роберто Манчини за идните европейски квалификации с Англия и Малта този месец, само че има вяра, че със мощни изяви в клубния си тим още веднъж ще завоюва повиквателна за " Скуадра адзура ".

" Бях печален, че не ме повикаха в националния тим ", сподели той пред Раи Спорт. " Не съм се чувал с Манчини. "

Локатели пропусна последните два сбора на Италия през септември и октомври, откакто беше контузен в първия случай, преди да уточни персонални аргументи за последващото си неявяване.

Халфът отхвърли вид да е подценен в този момент като наказване за предходното си отсъствие и има вяра, че не е викнат само заради тактически съображения.

" Дали не съм извикан по дисциплинарни аргументи? Абсолютно не. Мисля, че това беше спортно-технически избор. Ще работя повече на терена, с цел да се върна в националния тим ", сподели Локатели.

Италия приема Англия в Неапол в четвъртък, преди да отпътува за мача с Малта три дни по-късно. " Адзурите " пропуснаха миналогодишното Световно състезание в Катар и в този момент са окуражени да се класират за Евро 2024 и да пазят купата си от Евро 2020./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР