Халфът на Ювентус Емре Джан се извини публично за коментара

...
Халфът на Ювентус Емре Джан се извини публично за коментара
Коментари Харесай

Емре Джан сипе извинения, не искал да обижда жените

Халфът на " Ювентус " Емре Джан се извини обществено за коментара си по отношение на дамите след директния червен картон на Кристиано Роналдо при гостуването на " Валенсия " в Шампионската лига.

24-годишният полузащитник на,,Старата госпожа “ беше очевидно неудовлетворен от изгонването на своя съотборник и съобщи, че,,футболистите не са дами и това по никакъв метод не е червен картон “ поради случилото се сред португалеца и Хейсон Мурийо. Според немския национал докосването по главата на Мурийо е било минимално и Роналдо не е заслужавал сходно наказване. Коментарът му обаче незабавно породи полемики в общественото пространство и Джан побърза да внесе изясненост, като се извини за казаното.

" Бих желал да изясня всичко и да се извиня за снощния си коментар. Не съм желал по никакъв метод да обидя или принизя дамите, тези, които ме познават добре знаят, че почитам доста противоположния пол и в никакъв случай не бих желал да ги дискриминирам с изявление или деяние.

Реакцията ми бе плод на несправедливото изпъждане на Кристиано, той е мой съотборник и желаех да се застъпя за него. Решението на основния арбитър бе пресилено и можеше да обърне мача в наша щета. Извинявам се още един път, в случай че мненията ми са обидили някого, не е било с такава цел “, сподели Джан.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР